in ,

LOLLOL CuteCute CryCry AngryAngry OMGOMG

Μήνυση Βόμβα του Στέλιου Σούρλα κατά του Κουσουλού – “Δεν ανέχομαι άλλο την αλητεία”

Αυτή η κόντρα ξεκίνησε απο το πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα” και το Star. Και συνεχίστηκε λίγες ημέρες μετά με το δημοσίευμα της εφημερίδας του Πέτρου Κουσουλού στο οποίο και ενέπλεκε τον διακεκριμένο ποινικολόγο σε εγκληματική οργάνωση.

  • Παρότι προηγήθηκαν εξώδικες διαμαρτυρίες για ανάκληση αλλά και τηλεφωνικές συνομιλίες, μεταξύ τους, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε νέο δημοσίευμα στο οποίο ωστόσο δεν ανέφερε τίποτε απ’ όσα του ζητούσε ο δικηγόρος προκειμένου ν΄αποκαταστήσει με μια συγνώμη την τιμή και την υπόληψη του. 

 

Δεν είναι και λίγο να χαρακτηρίζεις έναν μαχόμενο άμεμπτο δικηγόρο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις πάρει επι της συγκεκριμένης “καταγγελίας” απάντηση απο τον ίδιο. Η μήνυση εναντίον του Κουσουλού κατατέθηκε. σήμερα απο τον Στέλιο Σούρλα ο οποίος σε δηλώσεις του στον ιστότοπό μας ανέφερε:

 

“Η συκοφαντία και η εμμονή σε αυτήν, παρά την εξώδικη πρόσκληση μου για ρητή ανάκληση – όπως ορίζει ο νόμος – δεν μου άφησε άλλο περιθώριο από το να προχωρήσω σε υποβολή μηνύσεως εις βάρος του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού ο οποίος με δόλο προχώρησε σε κατάπτυστο δημοσίευμα εμπλέκοντας και το όνομα μου. Το ψέμα έχει κοντά πόδια και η συκοφαντία όπως και η δημοσιογραφική αλητεία θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Σύντομα θα ακολουθήσει και άλλη μήνυση εις βάρος των ηθικών αυτουργών της αισχρής συκοφαντήσεως και η αλήθεια θα λάμψει. Καθυστέρησα την υποβολή μηνύσεως καθότι ανέμενα μια αντρίκια συγνώμη όμως θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, στοιχεία τα οποία όπως αποδείχτηκε λείπουν.”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πριν από λίγο – Νεκρός ο γνωστός ζωγράφος Μίλτος Παπαστεργίου…

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας απο την Παγιατάκη – “Υπομονή μέχρι τις 16 Ιουνίου