in

Μίνως Μάτσας – «Φοβόμουν τον Μίκη Θεοδωράκη»

“Φαντάσου να τον κοιτάς από κάτω προς τα επάνω” παραδέχθηκε, με χαμόγελο, ο Μίνως Μάτσας.

  • Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μίνως Μάτσας, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια στον χώρο της μουσικής και την προσωπική του γνωριμία με ορισμένα εκ των… «ιερών τεράτων».

.Πιο συγκεκριμένα, ο Μίνως Μάτσας εξομολογήθηκε πως «προφανώς και ήξερα από παιδί όλους αυτούς τους ανθρώπους. Και τον Γιώργο Νταλάρα και τον Γιάννη Πάριο και την Χαρούλα Αλεξίου. Με γοήτευαν πολύ ο Μάνος Λοϊζος και ο Μάνος Χατζιδάκις, τον οποίο είχα γνωρίσει και ήταν γλύκας. Εγώ τον έβλεπα σαν μια μορφή που ήθελα να πάω να τον αγκαλιάσω και να του δώσω ένα φιλί, πολύ ζεστός άνθρωπος»

  • «Γνώριζα επίσης τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος ήταν μια άλλη φάση τελείως. Αγέρωχος, ψηλός, πιο άλλη τελείως προσωπικότητα. Δωρικός. Προφανώς και τον φοβόμουν γιατί φαντάσου να τον κοιτάς από κάτω προς τα επάνω».

    «Δεν είναι θέμα αν σκεφτόμουν πως δεν βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο μαζί τους. Φαντάσου δηλαδή ότι είσαι στην ακμή του τραγουδιού και της μουσικής στην Ελλάδα και έχεις μεγαλώσει βλέποντας, ακούγοντας και γνωρίζοντας όλη την όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ε, νομίζω ότι ήθελε λίγο περισσότερο θάρρος για να ξεκινήσεις! Δεν μπορούσα όμως να το σταματήσω αυτό το πράγμα γιατί ήταν η φυσική μου ροή» πρόσθεσε ακόμα ο Μίνως Μάτσας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αναστασία Παντούση για metoo – «Στο θέατρο αντιλήφθηκα τι θα πει πατριαρχία»

Νεκρός ο Κώστας Κέκης