in

LoveLove OMGOMG

Μίνως Μάτσας – «Είναι ένα σοκ η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου, δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό»

Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24 φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/2) ο Μίνως Μάτσας. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη, και την ευρεία δημοσιότητα που πήρε η προσωπική τους ζωή μετά τη γνωστοποίηση της μεταξύ τους σχέσης.

«Η σύζυγός μου ήξερε τη μουσική μου, αλλά δεν ήξερε ποιος είμαι. Έλειπα αρκετά χρόνια στην Αμερική και δεν εμφανιζόμουν. Ούτε εγώ ήξερα ότι είναι πολιτικός, τη ρώτησα τι δουλειά κάνει. Δεν προσποιήθηκα ότι δεν την ξέρω, ήταν γεγονός. Όλο το υπόλοιπο βράδυ δεν μου μίλησε, γιατί νόμιζε ότι το κάνω επίτηδες», είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας.

«Θέλω να διατηρούμε σε φόρμα, δεν θέλω να πει κάποιος στα παιδιά μου: ήρθε ο παππούς να πάρει το παιδί. Είναι ένα restart τα παιδιά σε μεγαλύτερη ηλικία», εξομολογείται ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Σε σχετική ερώτηση για την ξαφνική δημοσιότητα που έλαβε η προσωπική του ζωή μετά τον γάμο του με την Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μίνως Μάτσας απαντά: «Είναι ένα σοκ για εμένα η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου, δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Αν μου το έλεγε κάποιος πριν δέκα χρόνια, θα έλεγα αποκλείεται».

«Είναι άβολο να είσαι με ένα δημόσιο πρόσωπο. Μοιραία είσαι και εσύ μέσα αυτό. Στην αρχή ήταν πολύ ενοχλητικό, μετά το συνήθισα», καταλήγει επί του θέματος ο Μίνως Μάτσας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελένη Μενεγάκη για Στέφανο Κασσελάκη – «Πολύ ωραίος είναι αλλά να μιλήσουμε για πολιτική;»

Έξαλλοι με την Κέιτ Μπλάνσετ οι γείτονες της- Χτίζει οικολογικό εξοχικό στην Κορνουάλη. Γιατί την κατηγορούν