in

LoveLove OMGOMG

Μιμή Ντενίση – «Η Δανάη Μπάρκα θα έχει περάσει bullying για τα κιλά, όπως και η Μαριτίνα»

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της Μαριτίνα, τα πολλά κιλά που έχασε, αλλά και το bullying που έχει δεχτεί, αλλά πολλές φορές δεν της το έλεγε για να μη τη στεναχωρήσει.

Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η κόρη της πέσει θύμα bullyling, όπως το ίδιο προφανώς έχει συμβεί και με την παρουσιάστρια της εκπομπή, Δανάη Μπάρκα.

«Το έζησα λίγο εκ του μακρόθεν. Θεωρώ ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα πιέζουμε και να είμαστε πάνω από το κεφάλι τους ότι είμαι έτσι και θέλω να γίνεις κι εσύ έτσι. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε αν είχε κιλά ούτε αν δεν είχε η Μαριτίνα. Εγώ πάντα λέω ότι πρέπει να είσαι ευτυχισμένη. Είχε κάποια ορμονικά προβλήματα που τη δυσκόλευαν και το ήθελε» είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

«Στο είχα πει τηλεφωνικά. Η Δανάη για εμένα έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Έφυγε από την τηλεόραση αυτή η μανία ότι πρέπει να είσαι ξανθιά, 50 κιλά και ψηλή. Έφερε έναν άλλο αέρα, έναν άλλο τύπο και είναι πολύ συμβατό με την εποχή μας, που πρέπει να μάθουμε να μας αρέσει και να σεβόμαστε κάθε είδους προσωπικότητα. Αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σπουδαίο που έκανες. Δεν αμφιβάλλω θα έχει περάσει και bullying όπως και η Μαριτίνα. Η Μαριτίνα δεν μου το έλεγε πολλές φορές για να μη με στενοχωρήσει, αλλά είναι δυνατή όσο δυνατή είναι τούτη. Ποτέ δεν μάσησε από τέτοια» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Περισσότερο bullying από όσο έχω φάει εγώ, γιατί δεν το συνειδητοποιεί κάποιος όταν είναι δημόσιο το bullying, θεωρεί ότι δεν είναι bullying. Το μεγάλο bullying είναι το δημόσιο. Εγώ έχω φάει bullying δημόσιο, μέσω τηλεόρασης. Όχι ένας να μου γράψει στο ίντερνετ. Όταν τρως το bullying έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σου. Ή είναι κάτι που σε δυναμώνει και λες “άι μωρή από εδώ πέρα που θα με κάνεις εσύ να λυγίσω”, ή λυγίζεις κι αυτό είναι το κακό που γίνεται από το ίντερνετ σε πάρα πολύ κόσμο. Δεν λυγίζω, είμαι πολύ εύκαμπτη. Αισθάνθηκα πολλές φορές ότι αδικούμαι», ξεκαθάρισε η Μιμή Ντενίση.

«Εγώ έχω φυσικές ωτοασπίδες, ακούω αυτούς που έχουν αξία. Και έχω και ένα πολύ σημαντικό αντίβαρο εγώ. Επειδή από πολύ μικρή είχα σχέσεις με ανθρώπους του εξωτερικού και με μεγάλες προσωπικότητες, γινόταν ένα παράξενο πράγμα σε εμένα… Έβγαινε κάποιος που δεν ήταν τίποτα σημαντικό στην Ελλάδα και με έθαβε και μετά με έπαιρναν σημαντικοί και μου έλεγαν “πότε θα παίξουμε μαζί;”», εξήγησε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ασπρόπυργος – Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπή

Αποκάλυψη βόμβα – Η Ματούλα είναι 18 μέρες νεκρή μέσα στο σπίτι της