in

Μιμή Ντενίση – Η απώλεια που την σημάδεψε, η αντίδραση της Αλίκης και η ανακοίνωση για τη «Σμύρνη»

Την καρδιά της στον Κώστα Τσουρό άνοιξε η Μιμή Ντενίση για λογαριασμό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η σπουδαία κυρία του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης μίλησε για όλους και για όλα.Η ίδια αναφέρθηκε στην απώλεια του Αντώνη Τρίτση που δεν έχει ξεπεράσει, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στην τηλεόραση. Στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε πως ο στόχος της είναι η «Σμύρνη» να γίνει τηλεοπτική σειρά και μάλιστα να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας.

  • «Έχω πάντα όνειρα. Ο άνθρωπος που σταματάει να ονειρεύεται, γερνάει. Ένας στόχος που έχω είναι η “Σμύρνη” να γίνει μια ωραία σειρά. Έχω γράψει ήδη τον πρώτο κύκλο. Την άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και την σειρά δεν θα την δούμε μόνο στην Ελλάδα».Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε: «Η Αλίκη ήξερε πως ήμουν με τον Γιάννη Φέρτη και περίμενε να φύγω μαζί του στον θίασό του. Μου είχε πει πολλά η Αλίκη. Όταν χώρισα με τον Γιάννη κι έκανα δικό μου θίασο, μου είπε η Αλίκη “μην νομίζεις πως θα είναι εύκολα. Θα σε πιάσουν όπως εμένα, γιατί τώρα είσαι μόνη σου”».

«Πάρα πολλές φορές ένιωσα αμφισβήτηση σαν γυναίκα. Όταν πρωτοπήγα στο “Ακροπόλ” κι έδινα οδηγίες, έλεγαν οι τεχνικοί “καλά θα έρθει τώρα το κοριτσάκι να μας δώσει οδηγίες;”. Όταν είδαν ότι είχα γνώσεις και δεν ήμουν μια που κοκορευόταν, με σεβάστηκαν».Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής: «Ήμουν η πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής για δύο χρόνια στο ‘Απεριτίφ’. Είχα δυσκολίες με καλεσμένους. Καλεσμένη που απαντούσε μονολεκτικά, είπε: ‘δεν είπαμε και τίποτα’. Της απάντησα ‘εσύ δεν είπες τίποτα εγώ είπα’. Όταν είχε αρρωστήσει η Ρούλα, με πήρε ο Μίνως Κυριακού στη μία τη νύχτα. και μου είπε: ‘Σώσε με αύριο παρουσιάζεις τον Πρωινό καφέ’. Και μου είχε πει τότε: “θέλεις να κάνεις μια ανάλογη εκπομπή;” και του είπα ΄όχι ευχαριστώ, το πέρασα το live. φτάνει’».

  • «Γιατί αυτό το τέλος;»
    Για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση παραδέχθηκε ότι δεν την ξεπέρασε ποτέ.

«Τον Αντώνη Τρίτση τον αγαπούσα τόσο πολύ που είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τη ζωή μου. Πάντα έχει μείνει μέσα μου η λύπη για την απώλειά του. Γιατί αυτό το τέλος; Πίστευα ότι θα ήμουν για πάντα με τον Αντώνη Τρίτση. Έπαιξε μεγάλο ρολό σε μένα η απώλεια αυτού που αγαπούσα. Βρέθηκα ξεκρέμαστη, ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Είπα πως αυτό που θα με σώσει είναι να ‘πέσω με τα μούτρα’ στη δουλειά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τρένο ακινητοποιήθηκε στις Αφίδνες λόγω πτώσης δέντρου

Ο διοικητής της δίωξης ναρκωτικών Σπύρος Τσαρδάκας προειδοποιεί – “Προσέξτε τα ανήλικα παιδιά σας!”