in

CuteCute LoveLove

Μιμή Ντενίση – «Έχω μιλήσει πολύ για τον Αντώνη στη Μαριτίνα, ξέρει ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας»

Στον καναπέ της εκπομπής Super Κατερίνα κάθισε το πρωινό της Παρασκευής η Μιμή Ντενίση. Η δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε στην κατάθλιψη που πέρασε μετά τον θάνατο του αγαπημένου της, Αντώνη Τρίτση.

«Τη σκηνή με το νυφικό στην ταινία που, αν και την έχω δει πολλές φορές και σε όλες τις χώρες, πουθενά δεν τη βλέπει ο κόσμος με στεγνά μάτια, παντού έκλαιγαν. Όλες τις γυναίκες μας αγγίζει. όλες ψάχνουμε να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Κι αν τον χάσεις, είναι πολύ δύσκολο», αναφέρει η Μιμή Ντενίση.

«Και το δικό μου νυφικό έμεινε στη ντουλάπα, όταν ήταν να παντρευτώ τον Αντώνη Τρίτση. Ήταν ένας πολύ δυνατός έρωτας, μία αληθινή αγάπη από αυτές που οι γυναίκες ονειρευόμαστε να ζήσουμε», εξομολογείται στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Είμαι τυχερή, γιατί το έζησα αλλά ταυτόχρονα και άτυχη, γιατί τελείωσε τόσο βίαια. Πέρασα πολλή μοναξιά, πολλή σκέψη. Όταν σου συμβαίνουν τόσο σκληρά και απότομα γεγονότα, ή σε παίρνει από κάτω και δεν μπορείς να συνεχίσεις τίποτα, είτε λες: τώρα θα αφοσιωθώ σε κάτι και θα πάω προς τα εκεί», θυμάται αμέσως μετά η Μιμή Ντενίση.

«Εγώ τότε σίγουρα πέρασα μία πολύ μεγάλη κατάθλιψη χωρίς να την ονοματίζω. Έφυγα από το θέατρο Βρετάνια, δεν ήξερα αν ήθελα να παίξω την άλλη χρονιά. Άλλαξαν οι προτεραιότητές μου και κατάλαβα ότι ωραία η δημοφιλία και η διασημότητα αλλά όχι το παν στη ζωή», παραδέχεται.

«Έχω μιλήσει πολύ για τον Αντώνη στη Μαριτίνα, ξέρει ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και πως αυτός θα ήταν και ο μπαμπάς της. Ήταν ένας από τους πολιτικούς-πρότυπα, όπως η Φώφη Γεννηματά, η Μελίνα Μερκούρη. Είχαν όραμα για την Ελλάδα», εξομολογείται στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ναυάγιο στην Πύλο – Ψάχνει τον αδερφό του – «Είχε δώσει 7.000 ευρώ για το ταξίδι»

Ναυάγιο στην Πύλο – «Δεν έγινε καμία προσπάθεια ρυμούλκησης» – Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού