Μήλος: Τουρίστρια παραλίγο να πνιγεί στο Σαρακήνικο – Βούτηξε και την παρέσυραν τα κύματα

1 Min Read

Στιγμές έντονης αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο Σαρακήνικο της Μήλου, όταν μια τουρίστρια βρέθηκε ένα βήμα πριν από την τραγωδία, αφού αποφάσισε να βουτήξει στη θάλασσα παρά τους ισχυρούς ανέμους και την έντονη θαλασσοταραχή που επικρατούσε στην περιοχή. Τα ορμητικά κύματα την παρέσυραν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να προσεγγίσει τα βράχια και να βγει στην ακτή, ενώ όσοι παρακολουθούσαν το περιστατικό ζούσαν στιγμές πανικού.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Στις εικόνες διακρίνεται η γυναίκα να δίνει μάχη με τα κύματα, καθώς κάθε προσπάθειά της να πλησιάσει τα βράχια αποτύγχανε λόγω της ισχυρής θαλασσοταραχής. Τελικά, έπειτα από αρκετή προσπάθεια, κατάφερε να βγει από το νερό, χωρίς να τραυματιστεί, βάζοντας τέλος στις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων λουόμενων.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο τους κινδύνους που εγκυμονούν οι βουτιές στο Σαρακήνικο όταν επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Οι αρχές υπενθυμίζουν ότι οι επισκέπτες θα πρέπει να αποφεύγουν την είσοδο στη θάλασσα όταν υπάρχουν ισχυροί άνεμοι και μεγάλος κυματισμός, καθώς η περιοχή έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο επίκεντρο σοβαρών ατυχημάτων.

 

 

 

Share This Article