in

OMGOMG WTFWTF

Μιχάλης Ρακιντζής – «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν» – Οι αξέχαστες στιγμές της καριέρας του

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική και το πόσο υποστηρικτικοί ήταν οι γονείς του στο ξεκίνημά του.

Όταν ξεκίνησε το τραγούδι, τα χρόνια ήταν πολύ διαφορετικά και όμορφα, είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

«Ως παιδιά παίζαμε έξω και κάναμε εύκολα παρέες. Από πιτσιρικάς το τραγούδι ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί στην καριέρα μου. Στο ξεκίνημά μου έλεγαν να ασχοληθώ με ό,τι θέλω, αρκεί να σπουδάσω», ανέφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Όπως αποκάλυψε, η δισκογραφική του εταιρεία ήταν πάντα υποστηρικτική «σε ό,τι βλακεία και αν έκανα ή σε ό,τι concept εκτός πραγματικότητας».

«Από την εποχή των επιτυχιών δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες συναυλίες στα γήπεδα και την πολύ θερμή ανταπόκριση του κόσμου. Κάποια στιγμή θα υπάρξει τέλος για τις live εμφανίσεις μου αλλά τέλος για τη μουσική δεν θα υπάρξει και αυτό είναι το σημαντικό».

Όσο για την προσωπική του ζωή; Θέλει να την κρατάει για τον ίδιο και γι’ αυτό που θέλει να μιλάει είναι μόνο για τη δουλειά του.

«Θέλω να μιλάω στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές για τη δουλειά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Άγιος Παΐσιος” – Νεκρή η μάνα του σεναριογράφου της σειράς του Mega

Ανδρουλάκης – Στον Έβρο συνέβη μια τραγωδία που όμως θα έπρεπε να μας βρει προετοιμασμένους