in

OMGOMG

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μετά την παραίτηση του από υφυπουργός στο Fame Story;

Η παραίτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τη θέση του υφυπουργού πολιτισμού της Κύπρου προκάλεσε μεγάλη αίσθηση σε όλους. Όμως οι κοντινοί του άνθρωποι πιθανότατα γνώριζαν περισσότερα σχετικά με την εξέλιξη αυτή.

 

  • Στην επιστολή παραίτησης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε σύμφωνα με τον «Πολίτη» της Κύπρου ότι «άμα ξέρεις πού πας, ξέρεις και πότε πρέπει να φύγεις», προσθέτοντας ότι δεν ήρθε για να κερδίσει φήμη και δόξα, αλλά γιατί συμμερίστηκε το όραμα για τον Πολιτισμό, του από χρόνια φίλου του και προέδρου σήμερα Νίκου Χριστοδουλίδη. Αφού έκανε αναφορά στους στόχους και το πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη αναφορικά με τον Πολιτισμό, σημείωσε ότι από τον Μάρτιο που διορίστηκε υφυπουργός είχε συναντήσεις με εκατοντάδες καλλιτέχνες και ανθρώπους που υπηρετούν τον Πολιτισμό.

 

 

Πρόσθεσε ακόμη ότι δόθηκαν λύσεις σε κάποια ζητήματα, ενώ επεσήμανε ότι το μέγιστο στοίχημα της ζωής του είναι η μουσική δημιουργία, η σύνθεση, το τραγούδι και η στενή σχέση του με τον κόσμο. «Απ’ εκεί έρχομαι και εκεί επιστρέφω, οι λογαριασμοί μου με τη μουσική θα είναι ανοικτοί όσο υπάρχω», συμπλήρωσε, ενώ ευχαρίστησε τον Ν. Χριστοδουλίδη για την εμπιστοσύνη. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Χατζηγιάννης αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ξανά στα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που ο ίδιος θέλει να αξιοποιήσει.

 

  • Σύμφωνα με το reader το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της παραγωγής στο FameStory.

 

Εδώ και καιρό είναι γνωστές οι προθέσεις του Νίκου Κοκλώνη να συνθέσει μια all star κριτική επιτροπή, με πολύ δυνατά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Χαζτηγιάννης αποτελεί αναμφίβολα μια τέτοια περίπτωση, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του. Mένει να δούμε λοιπόν αν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τον αγαπημένο τραγουδιστή σε καθημερινή βάση στην ελληνική τηλεόραση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Για πολιτική δεν κάνει σίγουρα. Στην μουσική του τέχνη όμως είναι εξαιρετικός.
    Πραγματικά πολύ ταλαντούχος δημιουργός και ερμηνευτής. Ας μείνει στην μουσική λοιπόν.

Τέμπη – Σήμερα η απολογία διευθυντικών στελεχών του ΟΣΕ στον ανακριτή

Αυτός ήταν ο Διονύσης – Ο 17χρονος που “καρφώθηκε” με την μηχανή (Βίντεο η σύγκρουση)