in ,

LOLLOL

Μια… σακούλα σκουπιδιών στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη «φούντωσε» τον Πολάκη!

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη για μια…σακούλα σκουπιδιών. Αφορμή αυτή την φορά, η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγγείλει για την ένταξη εταιρείας της συζύγου του στον αναπτυξιακό νόμο.

Ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει σε ανάρτησή του λαδέμπορα τον Άδωνι Γεωργιάδη, από τον οποίο ζητά να μην τολμήσει να υπογράψει την εκταμίευση των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στη σύζυγο Μαραβέγια.

“Ακούστε παλικάρια:
1) Συναντηθηκατε για να δείτε τι θα κανετε με την επιχορήγηση των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στη σύζυγο του Μαραβέγια που έχει εγκριθεί, αλλά μετά τις αποκαλύψεις μου δεν έχει εκταμιευτεί!!!
Σιγα μην σας έπιασε ο καημός για την Μαγνησία! Ούτε ο ένας θα είναι υπουργός, ούτε ο άλλος βουλευτήςς σε δύο μήνες!

2) Άκου αδιευκρίνιστε λαδέμπορα Άδωνι Γεωργιάδη:
Μην τολμησεις να υπογράψεις την εκταμίευση των 4,2 εκατομμυρίων ,γιατί την έκατσες τη βάρκα και εσυ και ο Μαραβέγιας.

Ξέρω-ξέρω …σε πιέζει γιατί έχει σταματήσει πλειστηριασμους έχοντας δεσμευτεί να αγοράσει αυτός κάτι κτίρια εκει στο Βόλο και σε λίγο θα τον πάρουν στο κυνηγι , αλλά τι να κάνουμε;;; Έτσι είναι η ζωη του ΨΕΥΤΗ !!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

 

 

Στη συνέχεια επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, στην οποία σχολίασε ειρωνικά την μαύρη σακούλα που βρισκόταν στον κάδο σκουπιδιών, κάτω από το γραφείο του υπουργού: “Λαδέμπορα για πες… Αυτό το μαύρο κάτω απ’το γραφείο σου, δικό σου είναι ή του Μαραβέγια; Μοιάζει και με τσάντα-χαρτοφύλακα του Μαραβέγια, μοιάζει και με σακούλα με μαύρα, απ’ τον Μηλιώνη το φίλο σου ας πούμε… Υγ. Λύσε μου και μια απορία, νανογιλέκο είναι αυτό που φοράς;”

 

 

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος αποκάλεσε για άλλη μία φορά Ραν ταν Πλαν τον Παύλο Πολάκη και άφησε αιχμές για τις μαύρες σακούλες με χρήματα που κατήγγειλε η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα.

Αγαπητέ Ραν ταν Πλαν, αν συνεχίσετε αυτές τις παλαβομάρες μας βλέπω με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μαραβέγιας δεν είναι ο Καλογρίτσας και η μαύρη σακούλα που βλέπεις είναι στον κάδο σκουπιδιών και όχι σαν αυτή που σας έφερνε ο κ. Χρήστος για να μπερδεύεσαι….” σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

16 Comments

  1. Kαι εκεί που λες δε μπορεί να είναι περισσότερο ηλίθιος ο γιδοβοσκός(σαν τη Θέκλα του Αρκά μοιάζει),έρχεται πάντα η επόμενη δήλωση,tweet,post και σε ξαφνιάζει πάντα ευχάριστα!!!Καινούργιο συκώτι κάνουμε με τις παπαριές που λέει(όταν δε τραμπουκίζει και δε βρίζει γυναίκες φυσικά)

    Εκτός αν τη βρίσκει με το να τον γλεντάει(πίσω – μπρος) ο Άδωνης….Έγινε συνήθεια πλέον!!

    Μπροστά του μιλάμε ο Ραν-ταν-πλάν είναι ένας από τους 7 σοφούς της αρχαιότητας…..

  2. Εφόσον υποστηρίζετε πως οι παρακολουθήσεις χρειάζονται για την ασφάλεια και άλλες τέτοιες μπούρδες, τότε για τον Λιγ δα γιατί δεν ήξερε κανείς τίποτα? Έλα τώρα, έρχονται σε πλήρη αντίθεση οι δύο αυτές απόψεις που υποστηρίζετε. Αν παρακολουθείς τους πάντες, ξέρεις τα πάντα. Πάντως, ασχέτως παρακολουθήσεων, το να είναι κάποιος σε υπεύθυνη θέση και να μην γνωρίζει τι φίδι έχει στον κόρφο του όταν το γνωρίζει η μισή Ελλάδα είναι ανάξιος για την θέση του.

Θρίλερ στην Πάτρα – «Η Ρούλα πιστεύει ότι θα είναι ξανά με τον Δασκαλάκη». Τι δήλωσε συγκρατούμενη της

Το βίντεο με τον άτυχο σμηναγό Στάθη Τσιτλακίδη να χορεύει ζεϊμπέκικο