in

Θρήνος για τη Σάντρα Μπούλοκ – Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του συντρόφου της

H Σάντρα Μπούλοκ εκπλήρωσε μία από τις τελευταίες επιθυμίες του συντρόφου της, Μπράιαν Ράνταλ, ανήμερα των γενεθλίων του εάν ζούσε, όπως αποκάλυψε η αδερφή της. Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Τζεσίν Μπούλον Πράντο φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι η 59χρονη ηθοποιός σκόρπισε τις στάχτες του συντρόφου της στον ποταμό Σνέικ στο Τζάκσον Χολ του Γουαϊόμινγκ για να τιμήσει τον εκλιπόντα σύντροφό της. «Χρόνια πολλά Μπράι. Η Σάντι σε έφερε στο ποτάμι, όπως ακριβώς υποσχέθηκε» έγραψε η Τζεσίν στη λεζάντα της ανάρτησης. Υπενθυμίζεται πως ο Ράνταλ απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών στις 5 Αυγούστου 2023 μετά από μια προσωπική τριετή μάχη με την ALS (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση).

  • Η ALS είναι μια «ασθένεια του νευρικού συστήματος που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό», σύμφωνα με τη Mayo Clinic, και δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένεια. Την ώρα του τραγικού θανάτου του φωτογράφου, η οικογένειά του έκανε δήλωση στο People. «Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου ο Μπράιαν Ράνταλ έφυγε ειρηνικά από τη ζωή μετά από τριετή μάχη με την ALS. Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει ιδιωτικό το ταξίδι του με την ALS και όσοι από εμάς τον φροντίζουμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του», ανέφερε η οικογένειά του. «Είμαστε απεριόριστα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που περιηγήθηκαν μαζί μας στο τοπίο αυτής της ασθένειας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν οι συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις δικές τους οικογένειες για να είναι μαζί μας. Αυτή τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία να αποχαιρετήσουμε τον Μπράιαν» πρόσθεσαν στην ανακοίνωση.

Η αδελφή της Σάντρα Μπούλοκ, Τζεσίν, είχε επίσης θρηνήσει τότε τον θάνατο του φωτογράφου και εξήρε τον «εκπληκτικό» τρόπο με τον οποίο η Σάντρα φρόντιζε τον επί χρόνια σύντροφό της κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής μάχης του με την ALS. Σε ανάρτησή της τότε στο Instagram είχε γράψει: «Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπράι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον Παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμά του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς. Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές: την καταπληκτική αδερφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε σε βίντεο την δράση του ληστή “Τιραμόλα” – Είχε χτυπήσει 27 φορές στο κέντρο της Αθήνας

Γεμάτα τα παιδιατρικά νοσοκομεία – Σε έξαρση οι ιώσεις δυο ημέρες πρίν ανοίξουν τα σχολεία