in

Εφιάλτης – Σύμβουλος σταδιοδρομίας κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο μαθητή

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται μια 35χρονη σύμβουλος σταδιοδρομίας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, καθώς κατηγορείται για την επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονου.

  • Η γυναίκα εν ονόματι Κέλι Αν Σούτε βρισκόταν σε σχέση με τον ανήλικο μαθητή της από το φθινόπωρο του 2022 μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι, όπου μαθεύτηκαν οι πράξεις της.

Η Αστυνομία πληροφορήθηκε τον Ιούλιο όταν συγγενής της συμβούλου της «έπιασε» να ανταλλάσσει φιλιά με τον 14χρονο στο σπίτι της. Ο ίδιος εισέβαλε στο σπίτι και επέβαλε στο αγόρι να φύγει. Τότε ο ανήλικος κρύφτηκε πίσω από ένα αυτοκίνητο και τηλεφώνησε στους γονείς του να πάνε να τον πάρουν. Η μητέρα του έμαθε τα πάντα από τον ίδιο και κάλεσε την επόμενη μέρα στις 18 Ιουλίου την Αστυνομία.

  • Ο 14χρονος είπε στους Αστυνομικούς ότι όλα έγιναν στην επιστροφή από μια εκπαιδευτική εκδρομή, όταν καθόταν δίπλα στη Κέλι Αν Σούτε, το φθινόπωρο του 2022. Από τότε η 35χρονη τον καλούσε για να πάει στο γραφείο της και εν συνεχεία του έστελνε μηνύματα μέσω της πλατφόρμας Canvas και μετά μέσω Snapchat.

Ο 14χρονος και η 35χρονη είχαν σεξουαλικές επαφές τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Η σύμβουλος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον ανήλικο στο σπίτι του όταν οι δικοί του απουσίαζαν, αλλά και στο αυτοκίνητό της.

  • Μετά από ενδελεχείς έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 14χρονου ένα σκουλαρίκι της 35χρονης και μηνύματα και φωτογραφίες στο κινητό του.

Η Κέλι Αν Σούτε βρίσκεται σε διαθεσιμότητα ενώ της έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε επικοινωνία και επαφή με μαθητές. Στην περιοχή που εργαζόταν της απαγορεύθηκε είσοδος σε κάθε σχολείο.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το «Σπίτι με το mega» και το πρέσινγκ στον παρουσιαστή Χατζηγιάννη

Άντζελα Δημητρίου – Αγνώριστη στην Αμερική