in ,

LOLLOL OMGOMG

Μετράει αντίστροφα η Μιχελιδάκη στο Open – Δεν την θέλουν ούτε για το δελτίο…

Ο «πιο αδύναμος κρίκος» του Open είναι αυτή τη στιγμή η Μάριον Μιχελιδάκη.

 

Βλέπει μόνο άσσους και διάρια στους πίνακες τηλεθέασης, πολλές ημέρες την εβδομάδα την περνάει και το Makedonia ΤV ενώ χθες έγινε και αποδέκτης αρνητικής δημοσιότητας εξαιτίας της απόλυσης του Γιώργου Δάσκαλου από την εκπομπή της μετά από μεγάλο καυγά που έγινε μεταξύ τους.

  • Το θέμα απ’ ότι μαθαίνω έφυγε από τον ίδιο τον Δάσκαλο «σβουριχτό» στην εκπομπή της Σκορδά και γι’ αυτό υπήρξε και η σχετική υποστήριξη προς το πρόσωπό του. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη εκπομπή από την πρώτη ημέρα είχε τεράστια προβλήματα. Είναι στον κόσμο της και η δομή της είναι λες και είναι βασισμένη σε σκαλέτα που στήνουν σε τοπικό κανάλι της επαρχίας.

 

Η Μάριον Μιχελιδάκη μετά το τέλος του συμβολαίου της δεν συνεχίζει στο Open. Και οι όποιες συζητήσεις έγιναν για το δελτίο δεν υφίστανται πλέον. Για τον απλούστατο λόγο πως στο κανάλι ενόψει εκλογών έψαχναν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Και αφού δεν τον βρήκαν παραμένει ο Στραβελάκης ως έχει.

Τώρα όσον αφορά στη Μάριον το μόνο σενάριο αξιοποίησής της είναι να πάει σε μια από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές αλλά αυτή τη φορά όχι σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας αλλά συμπαρουσιάστριας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Oι υπεθυνοι που εκαναν την προσληψη της Μιχελιδακη ενω ηταν ολοφανερο ακομα και στους σχολιαστες οτι δεν θα παει καλα ,γιατι δεν απολυονται μετα απο τοσες αποτυχημενες επιλογες;

Θρήνος για τον Νίκο – Το πάλεψε πολύ αλλά… δεν τα κατάφερε

Σοκ στο Λασίθι – 40χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία της Νεάπολης