in

CryCry OMGOMG

Μετατέθηκε η δίκη για τη φονική παράσυρση της Έμμας – Η μητέρα της ξεσπάει

Η δίκη για τη φονική παράσυρση της 21χρονης Έμμας στη Θεσσαλονίκη, «ξύνει» την ανοιχτή πληγή που έχουν οι γονείς της και δεν πρόκειται να επουλωθεί ποτέ.
Για την Τετάρτη μετατέθηκε η έναρξη της δίκης για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας, η οποία παρασύρθηκε πέρσι τον Νοέμβριο από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην προσπάθειά της να διασχίσει την οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 27χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκίνητου που εκτός από επικίνδυνη οδήγηση κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την παθούσα στο οδόστρωμα.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Τρίτη, αλλά η πλευρά του 27χρονου κατηγορούμενου υπέβαλε αίτημα αναβολής, λόγω υποχρεώσεων του συνηγόρου υπεράσπισής του σε ανώτερα δικαστήρια. Το αίτημα απορρίφθηκε, με ανάλογη εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας.

Το κατηγορητήριο, το οποίο περιλαμβάνει 12 μάρτυρες και μεταξύ αυτών ειδικούς πραγματογνώμονες, καταλογίζει στον οδηγό την κακουργηματική πράξη της επικίνδυνης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, όπως επίσης τα αδικήματα της εγκατάλειψης τροχαίου ατυχήματος και της οδήγησης χωρίς άδεια.

Ο 27χρονος παραμένει προσωρινά κρατούμενος και με πρόσφατο βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου παρατάθηκε η προφυλάκισή του έως τον Απρίλιο του 2024, οπότε λήγει το σχετικό 18μηνο.

Η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της Έμμας, μίλησε στο mega για την δίκη.

«Χτες φτάσαμε από Χανιά, ό[που μόλις φτάσαμε ενημερωθήκαμε πως έχει αλλάξει δικηγόρο και θα ζητηθεί αναβολή. Ήμασταν προετοιμασμένοι πως δεν θα γίνει τίποτα. Ήταν ευχάριστη έκπληξη η απόφαση του δικαστηρίου και δεν την περιμέναμε. Οπότε η δίκη θα γίνει αύριο. Με βάση το πόρισμα, ο οδηγός έτρεχε με 104 χλμ.. Με βάση τον δικό του πραγματογνώμονα με 54 χλμ.».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Γνωστός τράπερ συνελήφθη με κοκαΐνη και πάνω από 2.000 ευρώ στο Πεδίον του Άρεως

Η αφοπλιστική απάντηση τη Τζομπανάκη για την κηδεία του “Σασμού” – «Μην χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε»