in ,

Μετά το Πάσχα το ραντεβού του ΣΚΑΪ με Σκορδά, Μπακοδήμου – Τι θα συμβεί;

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στον ΣΚΑΪ και σύντομα αναμένεται να πάρουν επίσημη μορφή. Μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθούν οι επίσημες συναντήσεις τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και με τη Μαρία Μπακοδήμου.

 

  • Για τη δεύτερη τα πράγματα έχουν από τώρα ξεκαθαρίσει καθώς όπως φαίνεται καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Άλλωστε δεν προβλέπεται για του χρόνου ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

 

Οι δρόμοι τους μοιραία θα χωρίσουν. Στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά ενδεχομένως να της γίνει κάποια πρόταση σίγουρα όχι για τη ζώνη που είναι τώρα και σίγουρα όχι με την μηνιαία αμοιβή που εισπράττει στο τωρινό συμβόλαιό της.

 

 

  • Άλλωστε το ποσό που παίρνει αυτή τη στιγμή δεν δικαιολογείται ούτε από τα νούμερα τηλεθέασης ούτε και από τα εμπορικά που έφερε στο κανάλι.

 

Όλα από ‘δω και πέρα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που έχει ήδη η Σκορδά απο το Mega που είναι πολύ χαμηλότερη σε αποδοχές απο τις υπερτιμημένες που λαμβάνει σήμερα απο το κανάλι του Φαλήρου για να πάρει την τελική της απόφαση.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βροχερός ο καιρός σήμερα – Έρχονται έντονες καταιγίδες από το μεσημέρι

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για πιθανή κάθοδο οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ