in

“Μετά τη φωτιά” – Τα επεισόδια που “έκοψε” ο ΑΝΤ1 και η σύγκριση που προκαλεί φόβο

Η νέα δραματική σειρά, Μετά την Φωτιά έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 και αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω».

  • H σειρά είναι βασισμένη στο «Le Bazar de la Charité», παραγωγή του Netflix.Πάμε στο ρεπορτάζ που πονάει:

Η σειρά ως concept έχει υψηλές προδιαγραφές, αλλά στο Μαρούσι πήγαν να το βγάλουν στη φθήνια. Τόσο πολύ που όταν παραδώθηκαν τα πρώτα επεισόδια στη διοίκηση, η απογοήτευση ήταν τόσο μεγάλη που δόθηκαν οδηγίες για μεγάλες αλλαγές. Η εταιρεία παραγωγής φυσικά ζήτησε παραπάνω χρήματα για να μπορέσει να ανεβάσει την αισθητική. Μαθαίνω πως σε ένα βαθμό αυτό το αίτημα ικανοποιήθηκε, ωστόσο ακόμα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα ήθελαν να είναι. 

  • Ειδικά όσοι έχουν παρακολουθήσει το αντίστοιχο σήριαλ του εξωτερικού, ίσως θα πάθουν ένα πολιτισμικό σοκ.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Εχω δει το γαλλικο. Ειναι 8 επεισοδια. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φοβερά ενδιαφέρον. Δεν προκειται να δω το ελληνικό γιατί θα το τραβηξουν πολυ για να βγουν επεισοδια και θα γινει χαλια, ενω δεν ειναι και τιποτα καλό εξαρχης. Απορώ που αγορασαν τα δικαιωματα. Ειχαν δει τη σειρά;

    Οι ψυχοκορες ανέβασαν τις συνδρομές στο plus? Θα παίξουν τον άλλον Σεπτέμβριο στην τηλεοραση ή θα παιξει νωριτερα. Απ τα σχολια στο τουιτερ, 4 άνθρωποι το ειδαν.

  2. Έτσι γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα της κρίσης. Από το 2013 και μετά αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια. Γράφουν όλο κουραστικές καθημερινές σαπουνόπερες ή αντιγράφουν ξένες σειρές και τις τραβάνε από τα μαλλιά. Δεν γράφονται πια σειρές όπως οι Αυθαίρετοι, οι Απαράδεκτοι, Εκμέκ Παγωτό, Ντόλτσε Βίτα, Εγκλήματα, κωμωδίες που είναι μπροστά, ούτε δραματικές σειρές που πραγματικά σε συγκλόνιζαν και σε συγκινούσαν όπως τα Ανίσχυρα Ψεύδη και άλλες της δεκαετίας του 90.

Σοφία Μανωλάκου – Ποζάρει με το μπικίνι της και κόβει ανάσες

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Κοπάδι 20 αγριογούρουνων βγήκε… βόλτα στα ανατολικά της πόλης