in

Μετά τη φωτιά – Καθήλωσε το 2ο επεισόδιο της σειράς αλλά το Twitter «δίκασε» τη μητέρα της Μάνιας

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1 κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όπως και η πρεμιέρα. Χθες είδαμε τους περισσότερους από τους ήρωες της ενδιαφέρουσας ιστορίας που πραγματεύεται το σενάριο της σειράς, να βρίσκονται σε σύγχυση μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε.Οι διάδρομοι των νοσοκομείων πλημμύρισαν από τραυματίες όμως απόψε (6/10) το ενδιαφέρον όλων συγκράτησε η μητέρα της Μάνιας η οποία ανήκει στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου η οποία διαπίστωσε στο νεκροτομείο πως η κόρη της, είναι πλέον νεκρή αφού υπέκυψε στα εγκαύματά της.

  • Ο πόνος της αβάσταχτος, όμως βρήκε το κουράγιο να μηχανορραφήσει προκειμένου ο εγγονός της, ο Αχιλλέας να μη μείνει χωρίς μητέρα. Έτσι, άλλαξε τα αντικείμενα της κόρης της που είναι πλέον νεκρή με τη φίλη της η οποία, αν και σε σοβαρή κατάσταση, είναι ακόμα ζωντανή.Οι χρήστες του Twitter έδειξαν να προβληματίζονται με το συγκεκριμένο twist στην ιστορία, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς θα είναι η συνέχεια καθώς αν γίνει καλά η κοπέλα που είναι ζωντανή, ίσως να θυμηθεί την πραγματική της ταυτότητα και έτσι η μηχανορραφία της μητέρας της πραγματικής Μάνιας θα καταρρεύσει σαν… χάρτινος πύργος.Τα tweets των χρηστών έπεφταν βροχή κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου με αποτέλεσμα η σειρά να γίνει trend στο Twitter.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Εκτροπή νταλίκας στo δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων

Αιματηρό επεισόδιο στο Διαβαϊδέ – Άφαντος ο 54χρονος που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε συχωριανό του στο πόδι – Είχαν προσωπικές διαφορές