in

LoveLove CuteCute

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Αγρότισσα δώρισε υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Ένα νέο ασθενοφόρο έχει προστεθεί από την Πέμπτη στον στόλο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.Το εξοπλισμένο όχημα δεν είναι αποτέλεσμα προμήθειας του υπουργείου ή άλλου κρατικού φορέα, αλλά δωρεά της Αθηνάς Παπαχρήστου, μιας συνταξιούχου αγρότισσας από το Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Messolonghinews, ο όρος που έβαλε η γυναίκα για να προχωρήσει στη δωρεά ήταν το ασθενοφόρο να καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

  • «Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο Νοσοκομείο της Πάτρας. Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και, μία φορά που υπήρξε, αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ταξί. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο, για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η κυρία Αθηνά.

 

Η συνταξιούχος αγρότισσα ζήτησε επίσης ως… δώρο, κάθε φορά που διέρχεται έξω από το σπίτι της το συγκεκριμένο ασθενοφόρο, να χτυπά τη σειρήνα.

 

Το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τηλεφώνησε στην κυρία Παπαχρήστου προκειμένου να την ευχαριστήσει για την κίνησή της. Η ίδια ανταποκρίθηκε θερμά και του ζήτησε να βρεθούν την επόμενη φορά που θα ταξιδέψει στην Αιτωλοακαρνανία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Την αναγνωρίζετε; Βουτιά χωρίς φίλτρα μέσα στο Νοέμβριο

«Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναγύρισε η φωνή μου» – Η Αλεξίου για το «δώρο» του γιου της και το όνειρο