in

Μεσολόγγι – Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός ιδιοκτήτη σπιτιού στη Γουριά

Ανάστατο το Μεσολόγγι από την άγρια ληστεία σε σπίτι της περιοχής Γουριά. Οι δράστες δεν σεβάστηκαν ούτε την ηλικία, ούτε το γεγονός πως το θύμα τους ήταν μόνο και ανυπεράσπιστο στο διαμέρισμα…

  • Οργή και έντονο προβληματισμό προκαλεί η άγρια ληστεία στο Μεσολόγγι. Οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα και βρέθηκαν απέναντι στον 60χρονο ιδιοκτήτη. Ήταν μόνος και δεν αντιστάθηκε. Παρόλα αυτά άρχισαν να τον χτυπούν, με στόχο να τους πει, που είχε τα χρήματα και τα κοσμήματα. Ο άτυχος άντρας το έκανε και οι ληστές λίγο αργότερα έπαιρναν το δρόμο της εξόδου, με τη λεία τους να αγγίζει τα 6.500 ευρώ σε μετρητά συν κάποια χρυσαφικά που βρήκαν.

Οι ληστές ήταν 4 και φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Το χτύπημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, την ώρα που ο ιδιοκτήτης ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο.

  • Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν τον 60χρονο και κάποια στιγμή τον έδεσαν σε μία καρέκλα και τον φίμωσαν. Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν και έκαναν το διαμέρισμα άνω – κάτω. Όταν βρήκαν τα μετρητά και τα κοσμήματα αποφάσισαν να φύγουν. Έκοψαν το ρεύμα και παράτησαν το θύμα τους δεμένο.

Το ευτύχημα είναι ότι ο 60χρονος που κατοικεί μόνος κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία, χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε προληπτικά σε Κέντρο Υγείας και επέστρεψε σπίτι του.

  • Σε βάρος των άγνωστων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία. Με κατοίκους της περιοχής, να παρατηρούν πως η εγκληματικότητα το τελευταίο διάστημα παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις στο Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Ασημακόπουλος – “Το σεξ είναι το άλφα και το ωμέγα”

Έλλη Κοκκίνου – Όταν χώρισα με ένα μικρό παιδί αισθανόμουν αποτυχημένη