in

Το «καρφί» της Μενεγάκη στην Μπαρμπαρίγου – «Ανησύχησα,δεν σήκωνες το τηλέφωνο και λέω…»

Επιτέλους, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια πέταξε και το παράπονό της.Αρχικά ανέφερε η Ελένη στη μαγείρισσα:

 

«Ότι μου έκανες τέτοια έκπληξη στο Mega το καλό! Ξαφνικά έμαθα ότι έρχεσαι στο κανάλι και έμεινα παγωτό από ευχαρίστηση είπα “Θεέ μου, σε ευχαριστώ, καμιά φορά έρχονται και δώρα μόνα τους χωρίς να κάνεις κάτι”. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ, πόσο σε εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν μαγείρισσα, είσαι μαγείρισσα καρδιάς».

  • Η Αργυρώ είπε με τη σειρά της: «Καλώς σας βρήκα, χαίρομαι πάρα πολύ!»!Όταν οι δυο γυναίκες έκατσαν στον καναπέ η παρουσιάστρια δεν δίστασε να της πει το παράπονό της και να πετάξει και το… καρφάκι της: «Ανησύχησα γιατί δεν σήκωνες το τηλέφωνο και λέω θα έχει πλάκα να τη βούτηξαν για κανένα ριάλιτι να πάει να κάνει τον παρουσιαστή, τον κριτή και τον παίκτη…» και η Αργυρώ έμεινε άφωνη «γιατί;» ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι της έχουν κάνει πρόταση για να συμμετέχει σε ριάλιτι.

 

Όπως είναι γνωστό, θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα τρεις ημέρες τον Γιώργο Τσούλη, μία μέρα τον Γιώργο Παπακώστα και μία μέρα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη – Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τον οδηγό

Ντροπή στο διαδίκτυο – Κληρώνουν στην Αθήνα δωρεάν σ3ξ.