in

LoveLove

Μενεγάκη – Οι ευχές στον Ντάνο για τον γάμο του με τη Βαμβακούση – Είδε την εγκυμονούσα και τα έχασε

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και μόλις τον είδε του ευχήθηκε για τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και το μωρό που περιμένειΗ παρουσιάστρια αφού του ευχήθηκε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος της είπε πως η γυναίκα του είναι μαζί του και είναι πίσω από τις κάμερες. Η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Πού; Δεν βλέπω καμία έγκυος;» και όταν την τσάκωσε η κάμερα, η Ελένη Μενεγάκη «τα έχασε» μιας και η Δήμητρα Βαμβακούση δεν έχει πάρει πολλά κιλά!

  • “Βρε γαμπρούλη μου, έλα να σε φιλήσω! Εγώ θα ξεκινήσω με τις καλές ευχές καρδιάς… πολύ χάρηκα για εσένα και τον δικό σου άνθρωπο που προφύλαξες τόσο καλά… Πέρσι τέτοια εποχή ή λίγο πιο μετά σε είχα ρωτήσει ‘είσαι ερωτευμένος;’ γιατί σαν αίσθηση.. σαν αύρα που έβλεπα.. αλλά και πάλι είχα μια συστολή.Και εσύ με μια συστολή μου είχες απαντήσει και δεν πέρασαν 6-7 μήνες και έκανες αυτό που στο μυαλό μου πάντα σε είχα και έλεγα “αυτός θα μείνει πάντα εργένης” δεν ξέρω ίσως γιατί δεν ξέραμε τίποτα για την προσωπική σου ζωή, μόνο φήμες.Πραγματικά τις καλύτερες ευχές μου και για το νέο μέλος που περιμένετε!” είπε χαρακτηριστικά η Ελένη στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Και στη συνέχεια τόνισε η παρουσιάστρια: «Έχετε έρθει μαζί; Ποια είναι, δεν βλέπω κάποια που να είναι έγκυος…»Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός του ερχομού του πρώτου του παιδιού με φωτογραφίες στα social media και στη μία πόζαρε έχοντας τις πιπίλες στο στόμα και στην άλλη κρατώντας τες στα χέρια.Την ημέρα της γιορτής της Δήμητρας, ένιωθαν και οι δύο έτοιμοι να μοιραστούν την ευτυχία του ερχομού του παιδιού τους που θα αλλάξει και τις ισορροπίες ανάμεσά τους, πάντα φυσικά προς το καλύτερο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Ναταλία Γερμανού «αντέδρασε» στη φιλική συμβουλή που έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης

Παρασκήνιο – Τα τηλέφωνα απόγνωσης της Φαίης Σκορδά σε στέλεχος του ΑΝΤ1