in

CuteCute LoveLove

Μελίνα Νικολαΐδη – Κάνει προπόνηση με τον σύντροφό της και μας το δείχνει (video)

Σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία βρίσκεται συχνά στο γυμναστήριο του συντρόφου της.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, μπορεί να ξεκίνησε τις σπουδές της στο Λονδίνο, ωστόσο περνά μεγάλα διαστήματα, πίσω στην Ελλάδα, δίπλα στους γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! Ο γοητευτικός personal trainer και η όμορφη Μελίνα Νικολαΐδη είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο, αν και προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα media τη σχέση τους για ένα μεγάλο διάστημα.

Οι συχνές προπονήσεις στο γυμναστήριο, αλλά και οι πρώτες τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού αποκάλυψαν και τον έρωτά τους, με το ζευγάρι να εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους.

Δες το παρακάτω βίντεo με τη Μελίνα Νικολαΐδη να γυμνάζεται, σηκώνοντας 120 κιλά, υπό την επίβλεψη του συντρόφου της:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Τα πολλά κιλά φτιάχνουν πολύ ωραίες κήλες στην σπονδυλική στήλη, τις οποίες έχεις για μια ζωή μετά.
    Το λέω γιατί κι εγώ έκανα μικρότερη τέτοια προπόνηση αλλά τώρα έχω δύο κηλες και οι γυμναστές που τότε το προκάλεσαν με το ομαδικο πρόγραμμα βαρών δεν είναι εδώ να μου πουν τώρα πως εξαφανιζονται.
    Η δομή του γυναικείου σώματος δεν είναι σαν το αντρικό.

    • Έχει ξεφτιλιστεί τελείως, η Δέσποινα. Ρόμπα ξεκούμπωτη έγινε. Τα ψέματα αυτά είναι ανόητα, ηλίθια και παρανοϊκά. Δείχνουν χαζομάρα, βλακεία και ξιπασιά, γιατί όχι μόνο τα λένε αλλά τα σκηνοθετούν κιόλας. Μιλάμε για τρέλα. Η Βανδή είχε φέρει τις κάμερες με τους δημοσιογράφους όταν επέστρεφε από εκδήλωση στο Λονδίνο στα τέλη του Σεπτέμβρη λέγοντας ότι πήγε πρώτα την κόρη της να σπουδάσει. Ποτέ δεν την είδαμε όμως με την Μελίνα στο αεροδρόμιο να αποχωρούν μαζί για Λονδίνο (η Δέσποινα θα φρόντιζε να απαθανατιστεί η στιγμή της αποχώρησης με κάμερες, σίγουρα). Μόνο την επιστροφή της Βανδή από Λονδίνο είδαμε. Στα γενέθλια της Μελίνας, η Δέσποινα φώναξε πάλι τις κάμερες και τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, δήθεν τάχα μου ότι πετάει στο Λονδίνο για τα γενέθλια της κόρης της ενώ δεν πήγε πουθενά γιατί η Μελινα βρίσκεται εδώ. Σκηνοθέτησε μια ψεύτικη αποχώρηση. Γιόρτασε εδώ στην Ελλάδα τα γενέθλιά της η Μελίνα σε εξοχικό της μαμάς της και η τοποθεσία έγραφε δήθεν Λονδίνο αντί για Γλυφάδα. Η Μελίνα τις επόμενες μέρες, παρόλο που υποτίθεται πως σπουδάζει Αγγλία, φωτογραφιζόταν πάλι με την μαμά της εδώ στην Ελλάδα όπως ακριβώς έκανε και πριν τα γενέθλιά της… Αν θέλουν να πουν ένα ψέμα για κάποιον λόγο, ας κρατήσουν τουλάχιστον τα προσχήματα και ας μην φωτογραφίζονται συνέχεια εδώ πέρα. Επιπλέον, το να σκηνοθετεί η Δέσποινα υποτιθέμενες, ψεύτικες αποχωρήσεις για το Λονδίνο και επιστροφές από αυτό στο αεροδρόμιο, το θεωρώ εντελώς κουκουρούκου. Ας είναι καλά το παιδί όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου. Δεν χρειάζεται να παινεύονται με ψέματα γιατί όλα τα παιδιά του κόσμου είναι ίσα. Δεν είναι κανείς παραπάνω ή παρακάτω από κανέναν. Θα σπουδάσει του χρόνου. Δεν χρειάζεται να λένε και κυρίως να στήνουν τέτοια ψέματα. Είναι εξωφρενικά τρελό και βλακώδες.

  2. Σκοτωνεται στο διαβασμα το κοριτσακι , ολη μερα γυμναστικη και σελφις ιδια η μανα της .Γλιτωσε ο μικρος θα τον ειχε ζουρλανει η ανισορροπη Βανδη,ευτυχως εμεινε με τον Νικολαιδη

  3. Μπράβο του που προτιμά να μένει με τον προσγειωμένο μπαμπά του παρά με την φευγάτη μαμά του και τον
    γκόμενό της. Αν όντως συμβαίνει αυτό τότε η Δέσποινα θα πρέπει να προβληματιστεί πως κάτι κάνει λάθος.
    Το ίδιο της το παιδί της κρούει τον κώδωνα.

    • Εννοείται πως επικοινωνούν καθημερινά μαζί του μέσα στην εβδομάδα είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά.
      Απλώς, ο μικρός είναι πιο προσγειωμένος χαρακτήρας όπως ο πατέρας του.

  4. Δηλαδή αν δεν κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, τι θα μας δειχναν; Γιατί αυτή τη στιγμή ποσταρει αυτό το κορίτσι ότι κάνει γυμναστική και καθόμαστε κι ασχολούμαστε με το με ποιον τα έχει, που σπουδάζει τρίχες κατσαρες κλπ κλπ

Τσαγκαράκη για Νάτση – «Μου στάθηκε σε μία σκηνή όσο κανένας άλλος συνάδελφος»

Πέμπτη στη σειρά δικαστική ήττα για τον Βέρτη – Ποιον καλείται να αποζημιώσει