in ,

CryCry CuteCute LOLLOL

Μεγάλος ντόρος με το χθεσινό θέμα Καράβα – Χάλασε η μεταγραφή;

Έπαρση, αλαζονεία και πυρ ομαδόν από σχεδόν όλη την πρώτη γραμμή της Ελληνικής τηλεόρασης.

  • Αυτός είναι ο πρώτος απολογισμός για τη συνέντευξη Καράβα στον Ιωαννίδη καθώς ο δεύτερος είναι η «πόρτα» από δύο κανάλια:

Πρώτον του STAR μετά το «άδειασμα» του μοντέλου ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ στο GNTM και δεύτερον αυτού που θα πάει η Βίκυ Καγιά καθώς με τα νέα δεδομένα πολύ δύσκολα ο Γιώργος θα μπορέσει να την ακολουθήσει ακόμη και αν το πρώην μοντέλο και φθασμένη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ Καγιά κάνει ψυχαγωγική εκπομπή.

Τόσο πολύ ενοχλήθηκε χθες ο κύριος Καράβας που με έμμεσο τρόπο απάντησε και στο nassosblog με απάντησή του στο Instagram γράφοντας:

  • «Η σύνδεση των λεγομένων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/03».

Και φυσικά ως άπειρος έπεσε σε νέα λούμπα… Μπορεί η είδηση της αποχώρησης Καγιά να βγήκε στα κανάλια μια εβδομάδα μετά δηλαδή στις 7 Απριλίου ωστόσο από τα τέλη Μαρτίου ακουγόταν έντονα στην τηλεοπτική πιάτσα πως δεν θα συνεχίσει με το STAR.

  • Το γνώριζε τελικά ή όχι ο Γιώργος Καράβας;
  • «Τουλάχιστον άστοχη» γιατί;
  • Εάν δηλαδή του πρότεινε πάνελ η Βίκυ Καγιά θα έλεγε όχι; 

«Εξεπλάγην δυσάρεστα» ο Γιώργος Καράβας με το «σχολιασμό που έλαβε χώρα» προς το πρόσωπό του ωστόσο η ανακοίνωση σε ύφος κυβερνητικού εκπροσώπου μόνο καλό δεν του έκανε… Καλή τύχη στη συνέχεια…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Παιδια σχολουμαστε με ψειρες , απο ποτε η αυτοπεποιθεση και η ευθυτητα χαρακτηριζεται επαρση; Δηλαδη αν εβγαινε οπως η Ζαριφη σε εκατο εκπομπες φιλων της και αυτοπροτεινοταν εμμεσα για εκπομπες θα ηταν αποδεκτο;Η αν εβαζε τα γνωστα παπαγαλακια πχ Γραμμελη ,Μεσσαροπουλου πανελιστες κτλ να ριξουν το ονομα του εντελως τυχαια βεβαιως , οτι ακουγεται για παρουσιαση και εκπομπες θα ηταν αποδεκτος;Ελα τωρα με την υποκρισια

Βάσω Λασκαράκη – «Θυμάμαι πως είχα περπατήσει ξυπόλυτη όλη την Αττική»

Λίγο πριν τα 60 η γνωστή ηθοποιός ποζάρει με μπικίνι και κολάζει το σύμπαν