in

CuteCute

Μεγαλώνει κι άλλο ο Διονύσης Παναγιωτάκης- Αυτή είναι η νέα εταιρεία του

Και το όνομα αυτής… Stages Network. Πρόκειται για τη νέα εταιρεία του Διονύση Παναγιωτάκη, ιδιοκτήτη της Αθηναϊκά Θέατρα ΑΕ, με την οποία στοχεύει να μπολιάσει την πολιτιστική σκηνή με την καινοτομία και τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Ο παραγωγός, γνωστός από τις επιτυχίες του σε θέατρο και τηλεόραση, φιλοδοξεί να ανεβάσει τον πήχη στον χώρο της live ψυχαγωγίας, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό, διαδραστικό hub καλλιτεχνικής δημιουργίας και πολιτιστικού διαλόγου.

Η Stages Network θα δραστηριοποιείται στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, τη διοργάνωση live events και τη διαχείριση-εκμετάλλευση καλλιτεχνικών χώρων.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Porto Leone” – Η συγκλονιστική ερμηνεία της Ασλάνογλου ως μάνα που σκότωσαν τον γιο της

Καταγγελία – κόλαφος από το Συμβούλιο της Ευρώπης: σε κατάσταση απελπισίας το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα