in ,

AngryAngry CryCry LOLLOL

Μεγάλο παζάρι και μουρμούρα για τη «Μουρμούρα» – Θρίλερ για την επόμενο κύκλο της σειράς

Το κόψιμο των χρημάτων από το ΕΚΟΜΕ έχει ήδη τις πρώτες σοβαρές παρενέργειες. Χθες το βράδυ έμαθα από εγκυρότατη πηγή πως η επόμενη σεζόν του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» κινδυνεύει να τιναχθεί κυριολεκτικά στον «αέρα».

 

  • Στον Alpha δεν είναι ευχαριστημένοι από τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς ωστόσο θέλουν να την κρατήσουν στο πρόγραμμά τους για λόγους prestige καθώς πρόκειται για την μακροβιότερη κωμωδία της μικρής οθόνης.

 

 

Δεν θα την κρατήσουν όμως με κάθε κόστος. Η περικοπή ξεκινά στην καλύτερη περίπτωση από 30% και φθάνει μέχρι και το 55% μπατζετικά. Το κανάλι θέτει μίνιμουμ όρο για να συνεχιστεί η σειρά τον περιορισμό του κόστους παραγωγής της στο μισό.

 

  • Ήδη αρκετοί ηθοποιοί δηλώνουν έτοιμοι να αποχωρήσουν ενώ ο Alpha κάνει προσπάθεια να κρατήσει τουλάχιστον τα δύο ονόματα της σειράς που είναι από το πρώτο επεισόδιο και δεν είναι άλλοι από τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη (Ηλίας) και Αντώνης Αντωνίου (Μηνάς).

 

Σε κάθε περίπτωση απ’ ότι μαθαίνω ακόμη και αν συνεχιστεί η σειρά θα υπάρξουν πολλές αντικαταστάσεις και ίσως ακόμη και μείωση των ζευγαριών από τέσσερα σε τρία.

 

Για εξωτερικά γυρίσματα και πολυδάπανα γκεστ ούτε λόγος. Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας ίσως υπάρξει οριστική απόφαση για το μέλλον της σειράς.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία στα Τέμπη – Ελεύθερα με εγγύηση 1εκατ. ευρώ τα δύο στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

Το πόσο συχνά ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας δείχνει πόσο υγιείς είστε