in

Έξαλλος ο Μικρούτσικος στον «αέρα» – «Δεν σέβεστε την ηλικία μου»

Ούτε σήμερα κατάφερε να είναι ήρεμη η ατμόσφαιρα στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να γίνεται έξαλλος με τους συνεργάτες του στο πάνελ.

 

Αφορμή για να ανάψει το… φυτίλι ήταν ένα βίντεο που έπαιξε με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Γαρδέλη ο οποίος αρκέστηκε να πει μόνο «χρόνια πολλά» μη θέλοντας να σχολιάσει το οτιδήποτε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του και τον εγκλεισμό του για λίγες μέρες στο ΨΝΑ Δαφνίου.

 

  • Όταν τελείωσε το βίντεο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφώνησε «μπράβο» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τον ρωτάει επίμονα γιατί είπε αυτό το μπράβο, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για ρεπορτάζ.

 

Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπολοίπων με την Γεωργακοπούλου να παίρνει τον λόγο και να υποστηρίζει την άποψή της με σθένος, τονίζοντας πως η ίδια που έχει σπουδάσει το αντικείμενο, ξέρει πάρα πολύ καλά τι είναι ρεπορτάζ και τι όχι.

 

  • Οι κουβέντες της όμως έριξαν ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά: «Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ. Δεν σέβεστε την ηλικία μου. Αν μου λες ότι το «χρόνια πολλά» είναι ρεπορτάζ, ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω».

 

Μάταια προσπάθησαν η Καινούργιου, ο Γκουντάρας και ο Πουλόπουλος να τον μεταπείσουν. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άκουγε κουβέντα.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρία Αντωνά – Η παρεξήγηση με τα προσόντα του συντρόφου της. Ακραίο γέλιο…

Στα κόκκινα ο κορονοϊός – Συνάντηση Γεωργιάδη με τους επικεφαλής του ΕΟΔΥ