in

Μεγάλες Ανατροπές – Τέταρτο κανάλι το Open- Καταρρέει πλέον ο ΑΝΤ1…

Συνεχίζονται οι πολύ καλές επιδόσεις του Open και οι οιωνοί μόνο θετικοί είναι για τη νέα σεζόν.

  • Το κανάλι έχει δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 καταρρέει και μάλλον η φιλοδοξία των στελεχών του για πρωτιά την επόμενη σεζόν είναι ουτοπική. «Έχει φύγει από τη συνήθεια των τηλεθεατών στο τηλεκοντρόλ. Δύσκολα θα επανέλθει» μου έλεγε χθες παλιά καραβάνα της τηλεοπτικομιντιακής αγοράς όταν τον ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό.


Την εβδομάδα λοιπόν 31 Ιουλίου με 6 Αυγούστου και πάντα στο σύνολο του κοινού πρώτος ήταν ο Alpha με 12%.

 

Το Mega ήταν δεύτερο, 11,1% ο ΣΚΑΪ τρίτος με 10%, το Open τέταρτο με 9,4%, το Star πέμτο με 8,7% και ο ΑΝΤ1 τελευταίος από τα ιδιωτικά κανάλια με 7,5%. Η ΕΡΤ1 ήταν στο 6,6%.

 

Καμπάνια έχουν ήδη χτυπήσει στο Μαρούσι και οι δύο πρώτοι μήνες της σεζόν Σεπτέμβριος – Οκτώβρης θα είναι πραγματικά πολύ κρίσιμοι…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Με Λεβεντογιάννη-Λαμπίρη, Οικονομάκου-Δροσάκη-Αθανασίου-Χατζηαγγελάκη και Τρίγγου δεν χτυπάς πρωτιά. Ούτε με Μαρία Αναστασόπουλου να διώχνει κόσμο με υφάκι ΣΚΑΪ ούτε με Λιάγκα να ουρλιάζει για εγκλήματα (με σήμανση 8) και μετά να ρωτάει “Έχετε κοινό ταμείο με τον σύντροφο; Σου την πέφτουν άτομα του ίδιου φύλου;” ούτε με Μαγγίρα-Μακαλιά.

Παρανοϊκό! Καλούσε την πυροσβεστική για ανύπαρκτες φωτιές πριν βάλει και ο ίδιος!

Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ μετά την επίθεση Κροατών χούλιγκαν – 96 συλλήψεις