in ,

Μεγάλα τα ζόρια στο Open – Κοιτούν ήδη σε άλλα κανάλια τα «μεγάλα» ονόματα…

Ως πολύ δύσκολη μου περιέγραψαν την κατάσταση στο Open εργαζόμενοι του σταθμού.

  • Επικρατεί πλέον τεράστια ανασφάλεια για την επόμενη μέρα ακόμη και στους παρουσιαστές της λεγόμενης πρώτης γραμμής αρκετοί εκ των οποίων μάλιστα έχουν προεισπράξει σχεδόν το σύνολο των αμοιβών τους βάση των συμβολαίων τους.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι απόλυτα καθοριστικό για το κανάλι. Από πολλές απόψεις… Ήδη το τελευταίο μεγάλο όνομα στη μυθοπλασία ο Μανουσάκη από του χρόνου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το «Τμήμα Ηθών».

  • Την ίδια στιγμή πληροφορίες τσεκαρισμένες αναφέρουν πως και η Μαγγίρα και η Τσολάκη έχουν ήδη χτυπήσει οι ίδιες τις πόρτες άλλων καναλιών και μάλιστα χωρίς να θέτουν απαραίτητα τον όρο «της κεντρικής παρουσιάστριας» αλλά φαίνεται πρόθυμες για συνεργασίες και σε πιο ευέλικτα σχήματα με συμπαρουσιάσεις.

Και όλα αυτά ενώ δύο τουλάχιστον πρόσωπα της ενημέρωσης τα οποία θα σας αποκαλύψω τις επόμενες μέρες χτύπησαν την πόρτα,  ο πρώτος του Alpha και ο δεύτερος της ΕΡΤ. Λογικό…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. η τσολακη προτιμαει να παει ως πανελιστρια σε αλλο καναλι; σοβαρα; ελα χριστε μου. τι συμβαινει δηλαδη στο οπεν ειναι απληρωτοι; δε μπορει η τσολακη με καλα νουμερα να λεει προτιμω πανελιστρια αλλου. και η μαγγιρα για τα δεδομενα οπεν κ της ασχετοσυνης της διοτι ειναι ηθοποιος με μετριοτατο πανελ το 5-6 ειναι καλο οταν η σκορδα με χρυσο συμβολαιο κανει 8. δε στεκει να φευγουν ολοι απο οπεν. μαλλον θα μενουν απληρωτοι

Τουρκία ΤΩΡΑ – Νέος σεισμός 5,3 Ρίχτερ. Ξεπέρασαν τους 4.300 οι νεκροί

Σεισμός στη Τουρκία- «Σπάει» καρδιές ο σκύλος που περιμένει το αφεντικό του από τα συντρίμμια