in

MEGA ΤΩΡΑ – Θα αργήσει να βγει η νέα κωμική σειρά…

Νησιώτικος αέρας και ατμόσφαιρα καλοκαιριών διακοπών στο κανάλι του MEGA με μια νέα σπαρταριστή κωμωδία που φέρει «υπογραφή» από Ψυχοκόρες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews, τη νέα κωμική σειρά του μεγάλου καναλιού θα επιμεληθούν ο Μιαχήλ Χαραλαμπίδης και η Πέννυ Φυλακτάκη.

Ο λόγος για τους δημιουργούς της σειράς οι Ψυχοκόρες που πλέον θα δούνε ένα ακόμη δημιούργημα τους να παίζεται στην ελληνική τηλεόραση.

Η απόφαση θα πρέπει να θεωρείται οριστική και ήδη έχει ξεκινήσει η προπαραγωγή της σειράς η οποία θα αφηγείται την προσπάθεια μιας γυναίκας να ανοίξει ένα εναλλακτικό ξενοδοχείο σε ένα από τα πιο ανερχόμενα νησιά της χώρας μας και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει εκεί.

Η σειρά αυτή ακόμη δεν έχει λάβει τον οριστικό τίτλο της, με το σενάριο να ονομάζεται hotel να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες μιας και απέναντι θα βρεθεί το Gran hotel του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του MEGA, αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου και θα περιλαμβάνει 28 επεισόδια ενώ προορίζεται για το δεύτερο μισό της προσεχούς σεζόν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως θα προβάλλεται στην prime time ζώνη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – ΙΧ έπεσε στην τζαμαρία του Ιπποκράτειου νοσοκομείου

Αλίαρτος – Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση της περιοχής