in

LOLLOL

MEGA – Πότε τελικά κάνει πρεμιέρα το “Πάμε Δανάη”;

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει ανανεωμένη και πανέτοιμη για τη νέα σεζόν! Μπορεί λόγω της τραγικής επικαιρότητας να μην έκανε πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στο MEGA, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» όμως έρχεται δυο μέρες αργότερα όπως φαίνεται!

  • Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του MEGA στα social media του σταθμού, η εκπομπή Πάμε Δαναη θα ξεκινήσει τελικά την Τετάρτη 13/9 και ώρα 10:00. Και επειδή η συνταγή της επιτυχημένης συνύπαρξης είναι δοκιμασμένη, μαζί της θα βρίσκονται και φέτος, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν. Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα αποδεικνύουν πως ξέρουν να συζητούν διεξοδικά, να διαφωνούν εποικοδομητικά και να γίνονται μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές.

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρουσιάζει η Βίκυ Παγιατάκη. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος προτείνει κλασικές, αλλά και πιο ευφάνταστες συνταγές που απογειώνουν το τραπέζι μας. Tο «Πάμε Δανάη!» φέρνει στη μικρή οθόνη πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα σε ξεχωριστές συνεντεύξεις, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και πρωτότυπες στήλες.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τρικούβερτο γλέντι μετά τον γάμο του 41χρονου Κωστή με την 82χρονη Παρασκιώ – Δείτε βίντεο

Τρικούβερτο γλέντι μετά τον γάμο του 41χρονου Κωστή με την 82χρονη Παρασκιώ – Δείτε βίντεο