in ,

AngryAngry LOLLOL CryCry

Mega Πάτος – Τραγικά μονοψήφια με τον υπερεκτιμημένο Σαμπάνη. Ο ανθρωποδιώκτης «ξαναχτύπησε»

Όταν εγώ πρίν απο χρόνια έγραφα πώς πρόκειται για την μεγαλύτερη τραγουδιστική μαϊμουδιά της εγχώριας βιομηχανίας, ο ίδιος ο καλλιτέχνης έκανε παράπονα στα τότε αφεντικά του γιατί δεν άντεχε την κριτική.

  • Κάποτε όσα έκανε μου στοίχιζαν – και οι μυημένοι γνωρίζουν τι γράφω – αλλά πλέον δεν υπάρχει καμία… ανοχή.

 

Μπορεί να έχει ένα μικρό ταλέντο στο γράψιμο και του το δίνω αλλά ώς τραγουδιστής είναι πολύ πιο κάτω του μετρίου. Και αν δεν συμφωνείτε μαζί μου…Τα νούμερα δείχνουν την πραγματικότητα.

  • Χωρίς ανταγωνισμό και έχοντας απέναντι του μια χιλιοπαιγμένη ταινία στο Star που πήρε την πρωτιά της ζώνης, το “Σπίτι με το Mega” έγινε ο “Πάτος με το Mega” καθώς ο μέσος όρος του 9,1 είναι κάτω και απο τον μέσο όρο του καναλιού που ήταν 10%. Και σε μια ημέρα που το Mega δεν είναι δυνατό…

Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν είχε κάτι άλλο απέναντι… Όπως και να χει ο Σαμπάνης ανέδειξε για μια ακόμη φορά τον ανθρωποδιώκτη που κουβαλάει όπου κι αν εμφανιστεί με τα στελέχη του καναλιού να βαράνε το κεφάλι τους.

  • Αυτά παθαίνεις μάτια μου όταν καλείς τον υπερεκτιμημένο. Και ευτυχώς που το κοινό έχει κριτήριο… και όσοι έχουν δουλέψει μαζί του.

 

Δείτε τα νούμερα. Τα πραγματικά νούμερα. Και όχι τα παραμύθια που σας πουλάνε αμάσητα κάποιοι σε δήθεν τηλεοπτικά σάιτς… επειδή τυχαίνει οι “δημοσιογράφοι” τους να “δουλεύουν” η να καλούνται σε εκπομπές του μεγάλου καναλιού… και η γλώσσα τους προηγείται της φυσικής παρουσίας τους. Με αγάπη πάντα!

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Έρχεται μεταγραφή – βόμβα για την Ελένη Τσολάκη; Η αλήθεια όπως είναι…