in

Μέχρι τον Μάρτιο η τελική απόφαση για το «Master Chef». Ποιο είναι το μαγικό νούμερο που θα κρίνει την τύχη του ριάλιτι…

Η «Φάρμα» δεν τα πήγε καθόλου καλά, ο προηγούμενος κύκλος του «GNTM» επίσης. Και φυσικά και το «First Dates» αν και ξεκίνησε δυνατά έχασε τα ποσοστά του στην πορεία.

  • Ο Μάρτιος θα είναι καθοριστικός μήνας για την πορεία του «Master Chef». Εάν τα νούμερα δεν είναι καλά δεν θα βγει καθόλου την επόμενη σεζόν αν και σε αυτή την περίπτωση Star και Green Pixel θα διατηρήσουν τα δικαιώματα μετάδοσής του τουλάχιστον για δύο ακόμη χρόνια.Το νούμερο κλειδί σε αυτή την περίπτωση είναι το 15%. Αυτός θα πρέπει να είναι ο μέσος όρος του ριάλιτι το πρώτο διάστημα της προβολής του.
  • Αν παίξει εκεί ή κοντά σε αυτό τότε θα πάει και την επόμενη χρονιά, σε διαφορετική περίπτωση το Star δεν θα ρισκάρει να βγάλει έναν ακόμη κύκλο στον «αέρα» καθώς ως γνωστόν πρόκειται για μια από τις πλέον ακριβές παραγωγές στον τομέα των ριάλιτι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. 15% το μαστερ;;;; ηδη απο περυσι ειχε πεσει και περιμενουν να κανει 15%?? δεν το πιστευω. ολα αυτα τα κονσεπτ εχουν φθορα κ εχουν κουρασει το κοινο. τα ιδια και τα ιδια δε θελει αλλο ο κοσμος. ας φερουν νεα φορματ.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τη Ελένη Φιλίππα – «Μου είπε ο γιατρός…»

Άρχισαν τα όργανα – Μεγάλη κόντρα Ατζούν – ΣΚΑΪ για Δαλάκα και Χατζηανδρέου. Δεν τις θέλουν!