in ,

CryCry LOLLOL

Μέχρι τις 15 Ιουνίου οι αποφάσεις για το πρωινό του Star – Νέα ανατροπή και μυστικά τηλεφωνήματα.

Να δούμε που θα κάτσει η μπίλια… Πριν μερικές μέρες σας έγραφα ότι είναι πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο Χατζίδου – Παύλου να κρατήσουν το «Breakfast» για μια ακόμη σεζόν.

  • Το δεδομένο αυτό έχει αλλάξει και πάλι τις τελευταίες μέρες. Στο κανάλι έχει ξεδιπλωθεί και με ισχυρό τρόπο μάλιστα η άποψη πώς ναι μεν η εικόνα της εκπομπής και τα νούμερα έχουν βελτιωθεί όμως το συγκεκριμένο δίδυμο σε βάθος χρόνου δεν μπορεί να αντέξει στον ανταγωνισμό που θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά. Η παραμονή του ζευγαριού λοιπόν στο πρωινό είναι 50 – 50.

Μαθαίνω ότι τις προηγούμενες μέρες έγιναν δύο κρούσεις σε γυναίκες παρουσιάστριες στις οποίες αφενός ζητήθηκε να κρατηθεί απολύτως κρυφή η επαφή αφέτερου εξηγήθηκε πως τίποτα δεν είναι δεσμευτικό και σίγουρο.

 

 

Κοινώς στο Star κοιτούν στην αγορά χωρίς όμως ακόμη οριστικά να έχουν αποφασίσει εάν θα …αγοράσουν. Το μόνο βέβαιο είναι πως το τωρινό ζευγάρι στην παρουσίαση δεν έχει δυναμική και θα πρέπει να πλαισιωθεί από μια πολύ δυνατή ομάδα εάν το Star αποφασίσει να μπει δυνατά στον ανταγωνισμό

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. δεν καταλαβα ποτε γιατι επιλεχθηκε αυτο το διδυμο. τα νουμερα γινονται λογω αρχισυντακτη και κατ επεκταση θεματολογιας. δεν κανει τα νουμερα ο ετεοκλης και η χατζιδου. δεν ειναι καν παρουσιαστες για μενα. η μια γυναικα που θα μιλησε το σταρ σιγουρα ειναι η τσολακη.

  2. Ετσι νομιζω και εγω η Τσολακη ειναι σιγουρα η μια, παρολα αυτα εμενα μου αρεσει η Χατζιδου . Δεν βγαζει κακια , ανταγωνιστηκοτητα , ειναι χαλαρη και ουτε το παιζει παρουσιαστρια πρωταγωνιστρια. Μελος της ομαδας αισθανεται , αυτο τουλαχιστον βγαινει. Στο κατω κατω βαρεθηκαμε την τοξικοτητα εκπομπων στυλ Καινουργιου, τις φωνες, το χαμηλο επιπεδο !! Ελπιζω να μεινουν τα παιδια, ατυχη επιλογη εξ αρχης η η θοποιος που απολυθηκε και το η ανοργανωσια που επικρατουσε. Η Τσολακη θα μπορουσε να παει ΣΚ

Δάκρυσε από χαρά η Έλενα – Νίκησε τον καρκίνο και χτύπησε το …καμπανάκι

Με Χατζηνικολάου συνεχίζει στο δελτίο ο ΑΝΤ1 – Στις θέσεις τους Μπιζόγλη και Σαράφογλου