in

OMGOMG

Μάνδρα ΤΩΡΑ – «Με σκοτώνουν». Tα τελευταία λόγια του επιχειρηματία τη στιγμή της εκτέλεσης

Σε ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο δολοφονίας, που οι δράστες είχαν φροντίσει να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην αφήσουν πίσω τους στοιχεία, βρέθηκαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν τη μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα. Ήδη από χθες το βράδυ, όταν και διαπράχθηκε η εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία με 15 σφαίρες από καλάσνικοφ, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι εκτελεστές, ενώ όσο περνούν οι ώρες βρίσκονται όλο και πιο κοντά στα ίχνη τους. Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας πίσω από την εκτέλεση του Χρήστου Γιαλιά «βλέπουν» ένα συμβόλαιο θανάτου επαγγελματικά οργανωμένο, την ώρα που το Tμήμα Aνθρωποκτονιών της Aσφάλειας Αττικής έχει μαζέψει αρκετά κομμάτια του «παζλ» της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία.

  • Εκεί που εστιάζουν σε πρώτη φάση, είναι το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης με στόχο να καταφέρουν να βρουν τις κινήσεις τους όχι μόνο την ημέρα της δολοφονίας, αλλά και από προηγούμενες «πρόβες» που ενδεχομένως να έκαναν με ακάλυπτα τα διακριτικά τους. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, o επιχειρηματίας φέρεται να μιλούσε με έναν φίλο του, ο οποίος τον άκουσε να λέει «με σκοτώνουν» και στη συνέχεια η σύνδεση διεκόπη. Αμέσως, ο φίλος του ενημέρωσε τις Αρχές για το περιστατικό. Οι Αρχές έχουν ήδη πάρει το διαθέσιμο υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας της κατοικίας του επιχειρηματία, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από το σημείο όπου του έστησαν καρτέρι. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πολλές κάμερες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, ωστόσο, έχουν ήδη συλλέξει οπτικό υλικό με την προσδοκία ότι θα εντοπίσουν στοιχεία για το δρομολόγιο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο δράστες που χρησιμοποίησαν μία μοτοσικλέτα για την αποστολή τους, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και ομάδα υποστήριξης, καθώς, υπάρχουν μαρτυρίες για την ύποπτη κίνηση ενός μαύρου οχήματος, λίγη ώρα πριν τη δολοφονία. Παράλληλα, στα εγκληματολογικά βρίσκονται οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της εκτέλεσης, όπου και βρέθηκε απανθρακωμένο το θύμα μέσα στο ΙΧ του. Μάλιστα, άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών βρέθηκαν και σήμερα στο σημείο, καθώς χρειάστηκαν να γίνουν έρευνες και με το φως της ημέρας, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που μπορεί να μην έγιναν ορατά τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απίστευτο – Αυτή είναι η αδερφή της Ήβη Αδάμου. Δείτε την σε σ3ξι πόζες…

Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Η 10 μηνών κόρη του, τού έχει πάρει τα μυαλά! «Όταν την κοιτάζω…»