in

OMGOMG

Με κάταγμα κρανίου ο 15χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι

Στο βίντεο ντοκουμέντο (πάτα εδώ) καταγράφεται η σύγκρουση αυτοκινήτου με ηλεκτρικό πατίνι στην Καλαμάτα. Σοβαρός ο τραυματισμός του 15χρονου αγοριού…

  • Εικόνες που σοκάρουν στην Καλαμάτα με αυτοκίνητο να παρασύρει ηλεκτρικό πατίνι με δύο 15χρονα παιδιά. Στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ βλέπουμε τη στιγμή της σύγκρουσης. Τα παιδιά δεν σταματούν σε διασταύρωση και διερχόμενο ΙΧ τα παρασύρει με μεγάλη ταχύτητα. Ο οδηγός σταματάει και στο σημείο επικρατεί πανικός. Τα δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι βρίσκονται στο δρόμο και πολύ γρήγορα μεταφέρονται σε νοσοκομείο της πόλης.

Από την σύγκρουση το ηλεκτρικό πατίνι μαζί με το αγόρι κατέληξαν κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος. Και τα δυο παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του best-tv, το 15χρονο αγόρι φέρει κάταγμα κρανιού και παρότι ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς κρίνεται απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αττικής.

Καλή θεωρείται η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας. Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 13 Ιουνίου του 2023 στην οδό Κρήτης στην Καλαμάτα κοντά στη διασταύρωση με την οδό Σταδίου.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Χριστίνα Παπαδέλη – Οι φωτογραφίες που την «καίνε»

Έκτακτο – Ναυάγιο με εκατοντάδες μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Τουλάχιστον 17 νεκροί