Με ήπιο καιρό ξεκινά η εβδομάδα, έρχονται όμως καταιγίδες

1 Min Read

Η εβδομάδα ξεκινά με σχετικά ήπιες καιρικές συνθήκες, ωστόσο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργος Τσατραφύλλιας, αναμένονται σταδιακά πιο έντονα φαινόμενα.

Σήμερα Δευτέρα, από το μεσημέρι και μετά, τοπικές βροχές και όμβροι θα εκδηλωθούν κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με έμφαση στις ορεινές περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος, με αρκετές ώρες ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23-24 βαθμούς στα ηπειρωτικά και περίπου τους 20-21 βαθμούς στα νησιά, ενώ το βράδυ θα σημειώσει πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν με μέτριες εντάσεις, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να μεταβληθεί μέσα στην εβδομάδα, με αυξημένη αστάθεια και πιο έντονες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές.

Share This Article