Σταθερή παρουσία στο νέο ραδιοφωνικό σταθμό του Mega αλλά και στις εφημερίδες και τα ιντερνετικά μέσα του ομίλου θα έχει ο Παύλος Τσίμας. Όχι όμως και στην τηλεόραση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο έμπειρος δημοσιογράφος θα έχει ρόλο σχολιαστή στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού όταν όμως η επικαιρότητα το απαιτεί.
- Επίσης θα ετοιμάσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά εκπομπή έρευνας – ντοκιμαντέρ το οποίο όμως θα έχει συγκεκριμένη θεματική και θα αποτελείται από συγκεκριμένα επεισόδια.
Την ίδια στιγμή αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως σε δεύτερο χρόνο ο δημοσιογράφος θα κάνει και ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ το οποίο όμως θα κατευθυνθεί πρώτα στην ενιαία πλατφόρμα που ετοιμάζουν τα τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια Mega, ANT1, Alpha και STAR.
