in

CryCry LOLLOL OMGOMG

Με αλλαγές του χρόνου η εκπομπή της Μπάρκα – Οι νέες ενότητες

Μπορεί να ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Δανάης Μπάρκα με το Μega και να συνεχίζει να μας λέει και του χρόνου «καλημέρα» ωστόσο η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα αγχωμένη. 
  • Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ κακή τόσο για την ίδια όσο και για την τηλεθέαση του καναλιού.
Μαθαίνω λοιπόν πως κάποιοι έχουν τόσο μεγάλες προσδοκίες και στόχους για την επόμενη σεζόν και κάνουν λόγο μέχρι και την κατάκτηση της πρωτιάς. Αλήθεια τι πίνουν!
  • Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στην θεματολογία της εκπομπής ενώ οι μεγάλες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα στον σταθμό θα αποτελούν ένα δυνατό όπλο για την εκπομπή.
Θα αφιερώνουν περισσότερη ώρα στην μυθοπλασία, στις εξελίξεις αλλά και στις αποκαλύψεις ενώ ετοιμάζουν και μία ενότητα με έξυπνες συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

11 Comments

  1. Να δουλεύεις στην τηλεόραση, να μην ξέρεις τα πρόσωπα της τηλεόρασης και να σου φτιάχνουν εκπομπή με βίντεο για να σε διευκολύνουν και να μην πείθεις ακόμη κι έτσι. Το πάνελ δίνει συνεντεύξεις και την αποθεώνει! Απελπισμένοι για καριέρα κι αυτοί.

  2. μακραν το μεγαλυτερο βυσμα. απο το πουθενα χωρις καμια εμπειρια χωρις να ειναι καν παρουσιαστρια την καθισανε στο πρωτο καναλι της χωρας το μεγκα. τη πρωτη χρονια πηγε χαλια με τραγικα μονοψηφια τη δευτερη πηγε αξιοπρεπως και την τριτη χρονια φετος πηγε τραγικα με μονοψηφια που πολλες φορες αγγιζαν το 3-4-5%. αλλα οχι αντι να παρει ποδι την κρατανε και 4η σεζον. αυτο θα πει να εχεις πλατες και βυσματα στην ελληνικη τηλεοραση. ας την χαιρεται το μεγκα με τα μονοψηφια της.

  3. να ειναι στην τηλεοραση, ειναι μπριοζα , ευχαριστη , δουλευει πολυ, ειναι ευστροφη και τα εβαλε με παρουσιαστριες που δουλευουν 20 η τριαντα χρονια στην τηλεοραση και κανουν δεκαρια. Σαφως και επαιξε ρολο στην αρχη η γνωριμια με τον Μπουτο , αλλα στην συνεχεια απεδειξε οτι το αξιζει και μπραβο της , τα υπολοιπα ειναι κακιες και δεν στεκουν. Το να ειναι αλλη μια Σκορδα η Μελετη η Τσιμτσιλη και να κανει εκπομπη , τι διαφορετικο θα ειχε η τηλεοραση;

    • Οι αλήθειες ποτέ δεν είναι κακίες. Λέμε αλήθειες οι οποίες στέκουν πάρα πολύ καλά.
      Κακίες και μάλιστα χοντρές, λες εσύ για αυτούς που δεν συμπαθείς ενώ όποιους συμπαθείς, τους λιβανίζεις.
      Η Δανάη είναι ένα ατάλαντο, νευρόσπαστο, αμόρφωτο βύσμα. Τίποτα άλλο. Απλώς, έχει μυαλό και θράσος.
      Προσωπικά, μου είναι αντιπαθέστατη.
      Από εκεί και πέρα, ας είναι καλά η μαμά και ο Μπούτος γιατί η εκπομπή της δεν βλέπεται και με το ζόρι θα κρατήσει για όσο κρατήσει.
      “Τα έβαλε” με επιτυχημένες, ταλαντούχες και έμπειρες παρουσιάστριες και έχασε όπως ήταν αναμενόμενο.
      Φυσικά, και δεν θέλουμε άλλη μία Σκορδά ή Τσιμτσιλή. Ποιος σου είπε ότι αυτές μας αρέσουν;
      Καθόλου δεν μας αρέσουν.
      Λίγοι είναι πια οι καλοί που απέμειναν στην τηλεόραση.

  4. Ο Κριγκοριαν θα επρεπε να αξιοποιηθει περισοτερο κατα την γνωμη , ο τυπος εχει ατακα και ευστροφια .
    Επισης κακως κοψανε τις συνεντευξεις στο Συνταγμα με τον κοσμο ηταν πολυ διασκεδαστικο. Το πανελ με με μια Καμπουρη βαρια και τεμπελα , να βαριεται να σηκωθει απο τον καναπε , παρα μονο σπανιως για να τσεπωσει κανενα σαμπουαν η καμια σκουπα για το σπιτι η για να φαει λαιμαργα πριν καν τελειωσει η εκπομπη δειχνοντας ασεβεια στον τηλεθεατη δεν ειναι οτι καλυτερο. Ο Καβατζικης οπως τα γνωριζουμε , ξεπεταει δυο τρια θεματακια και καμια συνεντευξουλα και καθαρισε. Οποτε το βαρος πεφτει στην Δαναη που θα πρεπει με την τσαχπινια και το μπριο της να ανεβασει τα νουμερα .

  5. Δεν είναι και η μοναδική εκπομπή που είχε πρόβλημα φέτος κακά τα πήγε και η Ελεωνόρα για να μην μιλάμε μόνο για Δανάη η οποία έπρεπε να είχε να αναβαθμιστεί και να αλλάξει κάπως.

  6. Μελετη με δυο πολυ καλους πανελιστες φετος και πηγε απατη, που σημαινει αν δεν εχει ενισχυμενο πανελ και καλο αρχισυντακτη , απο μονη της ειναι μετριοτατη και ας εχει πειρα επι εποχης πρωινου ΑΝΤ. Ελαχιστοι ειναι πια οι ταλαντουχοι πραγματικα παρουσιαστες . Κανενας δεν επενδυει σε καινουργια προσωπα διοτι α. εχουν θεσεις κλεισμενες μεχρι την συνταξη τα γνωστα βυσματα και β. ειναι τοσο τεμπελικα τα διεθυντικα επισης βυσματα στελεχη ,που θελουν ευκολα λεφτα χωρις κοπο πχ Λατσιος. Η Μπαρκα το παλευει πολυ κατα την γνωμη μου και δεν επαναπαυευται

ΣΟΚ στη Ρόδο – Μαχαίρι καρφώθηκε στην μηριαία αρτηρία 17χρονου ενώ έτρωγε

Μαρίνα Γραμματικοπούλου – Η δικηγόρος που πέρασε 3,5 χρόνια στη φυλακή. «Ήμουν άδικα μέσα»