in

CryCry LOLLOL

Μαζέψτε τον άσχετο – Ο Κασσελάκης χαρακτήρισε τα κατεχόμενα… “κρατίδιο”

Σε ολίσθημα υπέπεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας μπροστά στις κάμερες στο Αιγάλεω και θέλονας να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

24 Comments

  1. Επειδή βλέπω μια σπέκουλα από την Ομάδα Ψέματος και κάποιους σφουγκοκωλάριους του πνεύματος κατευνασμού για το “κρατίδιο” που είπε ο Στέφανος, σημασία λεβέντες δεν έχει η διατύπωση αλλά η ΒΟΥΛΗΣΗ να υπερασπιστείς την Κύπρο και το Αιγαίο! Αυτό που διαφοροποιεί τον Στέφανο Κασσελάκη είναι η ειλικρίνεια. Η δήλωσή του για το σαρδάμ το επιβεβαιώνει. Υπάρχουν πολιτικοί που στα λόγια είναι μπατριώτες αλλά ξεπουλάνε την χώρα ενώ κάποιοι άλλοι “μαχαιρώνουν πισώπλατα με συντροφικότητα” όπως έκαναν στον Αλέξη.

  2. Τώρα εξηγούνται πολλά!
    Στην ΝΔ έβαλαν από την Δευτέρα κιόλας μπροστά μετρήσεις για τον Κασσελάκη και την επιρροή του στην κοινωνία. Τα αποτελέσματα που άρχισαν να φθάνουν από την Τετάρτη τους άφησαν άναυδους:
    Ο “αναπάντεχος” υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όχι μόνο ενθουσιάζει και συσπειρώνει τους περισσότερους οπαδούς του κόμματός του αλλά έχει τεράστια διεισδυτικότητα ΚΑΙ στους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό κι η εντολή που βγήκε από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ είναι ξεκάθαρη: Εμποδίστε την εκλογή του. Πάση θυσία και με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό πήραν τα κανάλια σβάρνα Άδωνις και παρεούλα. Γι’ αυτό άρχισε πόλεμος με σκοτεινά δημοσιεύματα. Γι’ αυτό άρχισε ο βρώμικος πόλεμος με σκοτεινά δημοσιεύματα και με όλα τα γαλάζια τρολ και δεξιά γίδια να αλυχτάνε σαν υστερικά απ’ το κακό τους στα social media. Γι’ αυτό κάποιοι δημοσιογράφοι έγιναν ιδιαίτερα επιθετικοί και ειρωνικοί. Γι’ αυτό στήθηκαν κάποιες… ανίερες συμμαχίες. Μάταιος κόπος. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο κόσμος δεν κηδεμονεύεται. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα είναι για καλό.

      • Ούτε πεινασμένος είμαι, ούτε ονειρεύομαι καρβέλια ή οτιδήποτε άλλο. Δόξα τω Θεώ.
        Εσύ ονειρεύεσαι μαλακίες, όχι εγώ. Άκου σύνταξη. Ωραίο ανέκδοτο. 🤣🤣🤣🤣🤣
        Δεν λες ότι ο Στέφανος θα τον πετάξει σε λίγο καιρό εκτός πολιτικής. Σε δύο χρόνια από τώρα ο Κούλης φεύγει για πάντα απ’ το Μαξίμου. Σύνταξη θα πάρει ο Στέφανος από το Μαξίμου. 🌞
        Ας μην σου χαλάσω όμως το όνειρο. Κοιμήσου κι ονειρέψου ό,τι θες, μόνο πρόσεχε μην ξυπνήσεις απότομα κάποια στιγμή και το όνειρο τελειώσει με άδοξο τέλος για τις προσδοκίες σου…

  3. Η καταστροφή της Ελλάδας θα γίνει ολοκληρωτική άμα γίνει ποτέ αυτός ο μπετόβλακας στόκος πρωθυπουργός,με πρώτη κυρία τον πιτσοκουβαλητή Tayler :-p
    Ένα παιδί νηπιαγωγείου τέτοιες κοτσάνες δε λέει,τόσο ανιστόρητο δεν είναι…
    Κάντε του εντατικό φροντηστήριο γιατί γελάνε ακόμα και τα μπετά στη Κουμουνδούρου με τις μαλακίες που αμολάει…Και εμείς κάνουμε νέο συκώτι απο τα γέλια!!

  4. Καλέ θέλει λέει το παιδί εξάσκηση για κανένα δίμηνο στα ελληνικά….Κατα τα άλλα μιλάει καλύτερα τα αγγλικά απο τον Μητσοτάκη και χειρότερα τα ελληνικά από δίχρονο παιδάκι χαχαχα Α ρε φυτευτέ αχυράνθρωπε πόσο λίγος είσαι στη πραγματικότητα!!!

    Και το θυμήθηκε στις 4 το πρωί με βίντεο στα social γιατί μόνο εκεί μπορεί να επιβιώσει ΜΠΕΕΕΕΕΕ

  5. Κασσελάκης δαγκωτό. Τα θέλετε ασι τα λέτε βρε; Αν είναι όλα αυτά που λέτε ο Κασσελάκης, τότε ο Κούλης τι είναι? Πανέξυπνος και ακομπλεξάριστος είναι ο Στέφανος. Όλοι οι ψηφοφόροι τον θέλουμε. Και οι δεξιοί. Είναι και βενιζελικός.

  6. Καλύτερα γκέι παρά παιδεραστής. Καλύτερα ο Tyler πρώτη κυρία παρά ο Νίκος Γεωργιάδης ή ο Λιγδιάρης.
    Άλλωστε, στην Ευρώπη είναι ξεπερασμένα αυτά με τους γκέι. Σε Λουξεμβούργο, Βέλγιο έχουν γκέι ΠΘ.
    Όταν η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο, θέλουμε έναν καλό άνθρωπο να κυβερνά. Τι μας νοιάζει τι κάνει στο κρεβάτι του αφού δεν ενοχλεί. Και ο Κούλης γκέι είναι αλλά το κρύβει. Ο Στέφανος είναι ειλικρινής τουλάχιστον. Η καταστροφή της χώρας ολοκληρώθηκε με Κούλη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο χειρότερο να πάθουμε. Οποιοσδήποτε απ’ τον Κούλη θα είναι καλύτερος.

  7. Το αντίθετο. Οι Δούλοι δεν θα πρέπει να κοροϊδεύουν με ομοφοβικά σχόλια τον Στέφανο ότι ΓΜΤαι
    γιατί κι ο Κούλης το ίδιο ακριβώς κάνει. Ο Στέφανος το παραδέχεται. Δεν το κρύβει σαν τον Κούλη. 😛

  8. Προτιμώ τους ανθρώπους που κάνουν λάθος στα λόγια αλλά ξέρω ότι θα υπερασπιστούν την ζωή μου και την χώρα μου από εκείνους που στα λόγια είναι άριστοι αλλά σφιχταγκαλιάζονται κρυφά και φανερά με τους εχθρούς μου.

Κατερίνη – Έκανε τηλεφωνικές απάτες με «μαΐμού» τροχαία και ξάφριζε ηλικιωμένους

Ο Καιρός σήμερα – “Φεύγει” ο Σεπτέμβριος αλλά… επιστρέφει το καλοκαίρι