in

LoveLove

Μάξιμος Μουμούρης – «Η είδηση του τρίτου παιδιού ήταν ένα σοκ, ένας πανικός»

«Συνεχίζουμε τα γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς» είναι ωραίο που υπάρχει απήχηση από τον κόσμο. Ο κόσμος έχει την άνεση να μου μιλάει στον δρόμο για τον ρόλο του «Κωνσταντίνου». Το κοινό μου με τον «Κωνσταντίνο» είναι ότι μπορεί να γίνει ένα τέρας, παράλληλα και ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Μάξιμος Μουμούρης, μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

  • Ενώ πρόσθεσε: «Δεν έλεγα από πάντα ότι θέλω να κάνω οικογένεια, ήταν μία βαθιά επιθυμία. Τα όρια στα παιδιά τα έβαζε η μαμά τους, εμένα με κάνουν ό, τι θέλουν. Οι μπαμπάδες πρέπει να έχουμε και στοιχεία ”μαμάς”. Η τρυφερότητα είναι στο μυαλό μας πιο μητρική. Έχω μάθει να χτενίζω με καταπληκτικούς τρόπους τις κόρες μου. Δεν με αγχώνει τόσο “το να κάνει σχέση” η μεγάλη μου κόρη».

«Με την γυναίκα μου ήμασταν μαζί στο ίδιο σχολείο, μου έστελνε ραβασάκια. Εγώ ντρεπόμουν πολύ, φοβόμουν να πλησιάσω τις σχέσεις. Η Νάντια έκανε το πρώτο βήμα, ξανά βρεθήκαμε μετά από κάποια χρόνια. Είναι πολύ ενδιαφέρον να ζεις με μία πολιτικό, δοκιμάστε το», αποκάλυψε με χιούμορ.

  • «Δεν θα ήθελα να κάνουμε άλλο παιδί. Η είδηση του τρίτου παιδιού ήταν ένα σοκ, ένας πανικός. Τα κορίτσια μου δεν με βλέπουν στην τηλεόραση, δεν ήθελα ποτέ να μπερδέψουν την δουλειά με τον πατέρα τους», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρήνος στο χώρο του πολιτισμού – Νεκρή η Δέσποινα Γερουλάνου, αδελφή του πρώην υπουργού

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα αρχαιοκάπηλων στην Κρήτη – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ τα ευρήματα