in

Μαυραγάνη – Μάνεσης: Το πλάνο του ΑΝΤ1 για τηλεοπτική επανένωση του ζευγαριού…

Το συμβόλαιο του Νίκου Μάνεση με τον ALPHA ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2024, ωστόσο η τηλεοπτική πιάτσα και κυρίως στο εσωτερικό του ΑΝΤ1 θεωρούν σίγουρο πως από Σεπτέμβριο της ίδιας χρόνιας θα ανήκει στο δυναμικό τους. 

  • Πρόταση επίσημη και ξεκάθαρη δεν έχει γίνει, παρά μόνο κάποια τηλεφωνήματα σε φιλικό κλίμα από παλιά στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου που γνωρίζουν τον δημοσιογράφο από τότε που ήταν στον ΑΝΤ1. Δύσκολα θα ανατραπεί η διεκδίκησή του με στόχο το εκ νέου πάντρεμα με τη Φαίη Μαυραγάνη για να παρουσιάσουν από κοινού το “Στούντιο με θέα” στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Στο παρελθόν οι δυο τους θα απέφευγαν μία τέτοια συνύπαρξη, ωστόσο πλέον δηλώνουν στο περιβάλλον τους έτοιμοι να το επιχειρήσουν ξανά. Κάπου στον Φεβρουάριο θα αρχίσουν να κινούνται αυτές οι διαδικασίες…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Η συγκεκριμένη ζώνη έχει έσοδα; Γιατί νούμερα τηλεθέασης δεν έχει. Η Μαυραγάνη πάει από το κακό στο χειρότερο στα νούμερα, αλλά το υφάκι δεν υποχωρεί.

  2. Αντιπαθητικό και υπεροπτικό ζευγάρι που έχει θησαυρισει αλλά συνέχεια παραπονιέται για τη φορολογία. Αλλά σε σ αυτό το ελλαδισταν με τη φορολογία έγιναν κάμποσοι

  3. Μάθετε, επιτέλους, μερικοί να βάζετε τελεία στο τέλος των προτάσεων/παραγράφων και μετά εκφέρετε άποψη, τρομάρα σας. Αγράμματοι.
    Αυτοί είχαν μυαλό και μόρφωση κι έγιναν κάποιοι.
    Εσείς σαρανταρίσατε κι ακόμα δεν μάθατε τα σημεία στίξης. Ουστ. Αμόρφωτοι.

ΤΩΡΑ – Φωτιά στον Κόρφο Κορινθίας

Τζεφ Μπέζος – Στην Ιθάκη με το «Koru» των 127 μέτρων αξίας 500 εκατ. δολαρίων