in

LoveLove OMGOMG

Νικολάου για Μουτσινά – “Περιμένω να με πάρει και να μου ανακοινώσει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα”

Η Ματίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησε αρχικά, για το επάγγελμά της, αλλά και τον ρόλο της «Βάνιας» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Πριν από κάθε εκπομπή, η οικογένειά μου ήταν οργανωμένη και προετοιμασμένη για κάθε μέρα που ενσάρκωνα τη “Βάνια”, οπότε δεν υπήρχε δυσκολία. Ήταν πολλά τα χρόνια του “Καλό μεσημεράκι” κι ήταν μεγάλες κι οι σεζόν. Τώρα που κάθισα, ηρέμησα κι έκανα και πολλά άλλα πράγματα, μπορώ να πω ότι μου λείπει η “Βάνια”. Καθόμαστε με τον Νίκο Μουτσινά και βλέπουμε κάποια παλιά βιντεάκια και λέμε “πω πω τι έχουμε κάνει”. Όταν τα βλέπω, σκέφτομαι ότι ήταν πολύ παλιά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με την υποκριτική. «Έχω τελειώσει το θέατρο Τέχνης πριν από αρκετά χρόνια. Έχω παίξει στην Επίδαυρο πέντε με έξι φορές κι είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτό. Μας έπαιρναν από μαθητές και παίζαμε στην Επίδαυρο. Νομίζω ότι είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή που έχω ζήσει στο θέατρο. Είναι μερικές φορές που αισθανόμουν πολύ πιο ηθοποιός από ό,τι τώρα. Μου λείπει αυτό. Δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη και τρίτη φορά να ξαναπαίξω στην Επίδαυρο», εξήγησε.

Όσο για τον γιο της, δήλωσε: «Ο γιος μου πάει πρώτη Λυκείου, παίζει τις μουσικές του, έχει το συγκρότημά του. Είναι ροκάς κι έχει παθιαστεί με αυτό. Χαίρομαι πολύ που ασχολείται με τη μουσική, εκτονώνει εκεί τα πάντα. Είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί να ασχολείται με τη μουσική και να δημιουργεί».

Πρόσθεσε επίσης: «Τώρα που είμαι στο σπίτι και με το πρόγραμμά μου, έχει διαφορά στη σχέση μου με τον γιο μου. Βέβαια, έχει το πρόγραμμά του κι εκείνος, τους φίλους του. Πάμε βόλτες στην παραλία, λέμε διάφορα και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι δικό μας».

Τέλος, μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά. «Είναι ένας άνθρωπος που ένα πρωί μπορεί να σε πάρει και να σου πει “έλα, θα γίνει αυτό κι αυτό”. Οπότε, εγώ περιμένω να με πάρει και να μου ανακοινώσει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα. Κάτι που έχω μοιραστεί με τον Νίκο είναι ότι είναι χαρά μου να δουλεύουμε μαζί, έχουμε βρει ένα κώδικα και είμαστε πολύ σύμφωνοι με αυτό. Θα ξαναέκανα ένα τηλεοπτικό προϊόν με τον Νίκο ξεκάθαρα. Δεν είναι θέμα συνταγής, σου λείπει κάτι τέτοιο» είπε κλείνοντας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί – Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια

Ο καιρός το σαββατοκύριακο – Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία