in

Mαθητής έριξε σε τάξη αναμμένο πυρσό

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος μαθητή του ΕΠΑΛ Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα. Ο πυρσός ήταν αναμμένος και προκάλεσε χάος στην αίθουσα…

  • Άνω – κάτω το ΕΠΑΛ Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του 16χρονου μαθητή που έριξε σε σχολική αίθουσα αναμμένο πυρσό σχηματίστηκε δικογραφία και πλέον ο εισαγγελέας καλείται να αποφασίσει για τη συνέχεια που θα υπάρξει. Συμμαθητές του δράστη και εκπαιδευτικοί περιέγραψαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν. Με το μάθημα να διακόπτεται και την αίθουσα να εκκενώνεται υπό τον φόβο τραυματισμών.

Άναψε πυρσό και τον πέταξε από ανοιχτό παράθυρο σε σχολική αίθουσα, όπου ήταν σε εξέλιξη η εκπαιδευτική διαδικασία, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές, να διακοπεί το μάθημα και να εκκενωθεί προληπτικά η αίθουσα.

  • Για το περιστατικό, που συνέβη στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη, στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 16χρονος μαθητής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Ξεπαγώνουν» οι τριετίες- Αυτοί είναι οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

Μας… βγήκαν τα μάτια – Η σύντροφος του Μπάρτρα τα πέταξε όλα έξω (ΦΩΤΟ)