in

Οι κοινές στιγμές του Μάστορα με την Αλεξίου και οι ευχές για τα γενέθλιά της

Ένα ποστ γεμάτο αγάπη και τρυφερότητα για την Χαρούλα Αλεξίου από τον Χρήστο Μάστορα.Αφορμή για αυτές τις απίθανες κοινές τους φωτογραφίες αλλά και τις ξεχωριστές ευχές, τα γενέθλια της Χαρούλας Αλεξίου.Από βωρίς το πρωί η σπουδαία ερμηνεύτρια δέχεται σωρεία ευχών για τη σημερινή ημέρα και ανάμεσα σε αυτές και του Χρήστου Μάστορα, με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία ενώ πρόσφατα οι δυο τους συνεργάστηκαν και για τον νέο της δίσκο στο τραγούδι «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ»

  • «Χαρούλα μου – Χαρούλα μας. Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία, γεμάτα χαρές και δημιουργία. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με έβαλες στη μουσική σου παρέα. Εύχομαι να βρισκόμαστε συχνά , να ακούω τις τρομερές ιστορίες από τα παρελθόν αλλά και τις ανεκτίμητες συμβουλές για το μέλλον. Αλλά κυρίως να γελάμε να γελάμε να γελάμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής τους ο Χρήστος Μάστορας.

«Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου είπα: “τι είναι αυτό τώρα;” Εγώ δεν έπαθα τίποτα ποτέ, δεν αρρώστησα, άρα δεν υπάρχει αυτό. Έκανα μια εβδομάδα αναβολή της πρεμιέρας μου και πήγα και τραγούδησα χειρουργημένη. Το ξόρκισα αμέσως. Είναι σαν να το θεράπευσα την ίδια στιγμή», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Χάρις Αλεξίου για την περιπέτεια της υγείας της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Αστυνομικοί άνοιξαν δρόμο για να φτάσει στο νοσοκομείο μωρό δύο μηνών

Σε καθεστώς εκκαθάρισης τα δημόσια MME – Δεν εγκρίνεται η χρηματοδότησή τους