in

Μαρίλια Μητρούση- «Οι γονείς μου δεν θέλουν να κάνω παιδί γιατί φοβούνται ότι θα φαίνονται μεγάλοι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τον Γιώργο Βιολέντη έδωσε η Μαρίλια Μητρούση.

 

Η ηθοποιός μίλησε για την είσοδό της στον «Παράδεισο των κυριών», τις κακοποιητικές συμπεριφορές, την τηλεόραση, ενώ τόνισε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει παιδιά.

  • «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρίσκομαι στον Παράδεισο των κυριών. Πέρασα από κάστινγκ όπως περνούν όλοι οι ηθοποιοί. Ο ρόλος μου είναι μια πωλήτρια στον Παράδεισο. Είμαι ευγνώμων που δουλεύω γιατί θεωρώ πως είναι πολυτέλεια να δουλεύουμε οι ηθοποιοί. Άσχημες συμπεριφορές υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή είναι κατακριτέα. Θα αποχωρούσα από μια δουλειά αν θιγόντουσαν οι ηθικές μου αξίες», είπε η Μαρίλια Μητρούση.

Η Μαρίλια Μητρούση είπε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει παιδιά, ενώ σε ερώτηση για το αν οι γονείς της την πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, απάντησε: «Όχι, το αντίθετο. Δεν θέλουν κιόλας γιατί φοβούνται μη φαίνονται μεγάλοι. Γιατί σου λέει “άμα κάνει αυτή εγγόνι, πάει, καήκαμε, εμείς θα φαινόμαστε πάρα πολύ μεγάλοι”».

  • Κλείνοντας, η Μαρίλια Μητρούση τόνισε πως «θα με έβλεπα στο Voice ή το Fame Story, αλλά όχι σε κριτική επιτροπή και παρουσίαση».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ο Βερβεσός ζητάει πειθαρχική δίωξη του δικηγόρου για τις δηλώσεις του για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Ταυτοποιήθηκε η απατεώνισσα που παρέλαβε μεγάλο ποσό από ηλικιωμένη…