in

Η Πιερίδη για τον χωρισμό του Σοϊλέδη απο την Αντωνά – “Είναι πολύ δύσκολο να ξανακολλήσεις το γυαλί”

Την είδηση, που μεταδώσαμε πρώτα από το zappit.gr, πως η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν χωρίσει, επιβεβαίωσε σήμερα (9/4) ο πολύ καλός τους φίλος, Κώστας Φραγκολιάς, στον αέρα του Happy Day. Όπως εξήγησε ο ίδιος, το ζευγάρι περνάει κρίση τις τελευταίες δέκα μέρες και μάλιστα η Μαρία Αντωνά έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί.

  • «Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία.

Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός στον αέρα του Happy Day.

  • Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε και η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει συνεργαστεί με τον Άρη Σοϊλέδη στον περσινό κύκλο του J2US, εκφράζει τη δική της άποψη και εύχεται στους δυο να τα ξαναβρούν σύντομα.

«Εγώ εύχομαι να είναι απλά ένας σοβαρός καβγάς και να τα ξαναβρούν ή τουλάχιστον να γίνει αυτό που και οι δύο θέλουν πραγματικά για τη ζωή τους. Οι χωρισμοί καμιά φορά είναι για καλό, καμιά φορά τα ξαναβρίσκουμε», δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη για το ζευγάρι.

  • «Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά. Όσες φορές είχαμε βγει παρέα περάσαμε πολύ όμορφα. Εγώ λέω να τους αφήσουμε να βρουν την ηρεμία τους. Είναι πολύ δύσκολο να ξανακολλήσεις το γυαλί», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαριάντα Πιερίδη.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ο Σοϊλέδης είναι πιο συμπαθής από την Αντωνά η οποία είναι bitch.
    Γλίτωσε ο άνθρωπος από την ζηλιάρα, ηρέμησε κι απαλλάχτηκε.
    Είναι και γυναικάς, όπως φαίνεται.
    Καλύτερα και για τους δύο που χώρισαν. Δεν ταίριαζαν.
    Για σένα είναι η ζωή, Άρη. Ώρα για την Σοφιάνα. 😉

Έλληνας κροίσος αγόρασε το “φρούριο” του Ωνάση σε αστρονομική τιμή!

Τί είναι το αλουμινόνερο και πώς το χρησιμοποιούμε;