in

Μαριάννα Τουμασάτου – «Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά, χαιρετήσαμε το σπίτι μας»

«Το μπουφάν της Χάρλεϊ το έχει σκηνοθετήσει ξανά ο Αλέξανδρος Σταύρου και έχουμε φιλική σχέση με τον Βασίλη Κατσικονούρη, τον συγγραφέα. Πρώτη φορά το είχε δει ο Αλέξανδρος από την Άννα Παναγιωτοπούλου και έκανε κλικ και στους δυο μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και με σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος πρώτη φορά», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου, μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

  • Για τη συνεργασία με το σύζυγό της, δήλωσε: «Δεν αντιμετωπιζόμαστε σαν σύζυγοι στη δουλειά οπότε δε με αγχώνει. Είναι αυστηρός σκηνοθέτης και εγώ λίγο τεμπελάκι. Έξω από την πόρτα τον αντιμετωπίζω σαν σύζυγο και του λέω… ‘αυτός ο σκηνοθέτης σήμερα με έπρηξε’».

Σχετικά με την επικαιρότητα και αναφερόμενη στη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, τόνισε: «Άνθρωποι που ζουν μέσα στα καράβια, που ξέρουν, τον έριξαν στα απόνερα. Πώς θα σωζόταν; Έχουμε εξοικειωθεί πάρα πολύ με τον θάνατο, με τη βία, με την επιθετικότητα. Δε μας νοιάζει πια αν οι άνθρωποι ξενιτεύονται. Και εμείς πρόσφυγες είμαστε στην ίδια μας τη χώρα».

 

Για τις πυρκαγιές ανέφερε: «Και εμείς κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά στην Πάρνηθα. Φορτώσαμε τα σκυλιά, τα γατιά και βασικά συναισθηματικά πράγματα της ζωής μας και χαιρετήσαμε το σπίτι μας. Ευτυχώς δεν καταστράφηκε».

  • «Θα έκανα τηλεπαιχνίδι αν ήταν στα μέτρα μου», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Γεράσιμος Γεννατάς – «Τι δειλή κοινωνία είναι αυτή που σκοτώνει τις γυναίκες;»

Ελένη Μενεγάκη- «Χαίρομαι που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν την δω, γιατί θα έμενα άφωνη»