in

Μαρία Σολωμού σε δημοσιογράφο – «Γιατί κυρία μου να με ρωτήσεις για τον Mente Fuerte;»

“Είναι η τρίτη χρονιά που στολίσαμε δέντρο στο σπίτι μαζί. Την πρώτη απλά δεν τη βγάλαμε στο TikTok”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

  • Σε κοσμική εκδήλωση παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4/12 η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν εκεί και μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte.

«Είναι η τρίτη χρονιά που στολίσαμε δέντρο στο σπίτι μαζί με τον Mente Fuerte. Την πρώτη απλά δεν τη βγάλαμε στο TikTok. Τις άλλες τις δείχνουμε», απάντησε η Μαρία Σολωμού στην πρώτη ερώτηση που της έγινε, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια γύρω από την ενδεχόμενη συμμετοχή της στη νέα ταινία του Νίκου Μουτσινά.

  • «Θα σας ρωτήσω για τον φίλο σας, για τον κύριο Mente», της είπε στη συνέχεια η ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».

«Γιατί; Μα γιατί θα με ρωτήσεις για τον κύριο Mente; Άκου «ο κύριος Mente»… Γιατί κυρία μου θα με ρωτήσεις για τον κύριο Mente;», αντέδρασε η Μαρία Σολωμού, με την ηθοποιό να τον χαρακτηρίζει «φίλο» της.

  • Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» ο Mente Fuerte ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού. Ο γνωστός τράπερ αρκέστηκε να πει εμφανώς αμήχανος: «Είμαστε φίλοι αυτό το διάστημα; Είμαστε εντάξει; Είμαστε φίλοι. Όλοι είμαστε φίλοι. Είμαστε φίλοι όλοι».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ράντου – Παπακωνσταντίνου. H νέα φωτό με την κόρη τους στην Ολλανδία

Δολοφονία στην Σαλαμίνα – «Την σκότωσα για να την τιμωρήσω. Με κεράτωσε»