in

CuteCute OMGOMG

Μαρία Ναυπλιώτου – «Σιγά σιγά ανακάλυψα ότι αυτό δεν είναι αλήθεια»

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της ψυχαγωγικής της εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια και την βαθύτερη κατανόηση στην γυναικεία ψυχοσύνθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έμαθα να εκτιμώ πολύ τις γυναίκες. Μεγαλώνοντας σε μια πατριαρχική κοινωνία, όλες μάθαμε να κάποια μοτίβα στα οποία κινούμασταν και σιγά σιγά ανακάλυψα ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Άρχισα να αναζητώ τις γυναίκες και να τις καταλαβαίνω, όπως άρχισα να καταλαβαίνω και τον εαυτό μου. Καταλαβαίνω τι σημαίνει για μια γυναίκα να παλεύει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, να τα καταφέρνει και τι πυρά μπορεί να δέχεται ακριβώς και μόνο επειδή είναι γυναίκα».

«Οπότε για όλο αυτό το κομμάτι, προς τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους έχω μια ιδιαίτερη στάση και μια ιδιαίτερη εκτίμηση και ζεστασιά. Γιατί καταλαβαίνω και από τους δικούς μου αγώνες πόσο δύσκολο είναι να σταθείς».

«Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι οι ανθρώπινες και συντροφικές σχέσεις» εξομολογήθηκε, ακόμα, η Μαρία Ναυπλιώτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγέγάκη στο MEGA.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ατύχημα ή κάτι άλλο; Βίντεο δείχνει 57χρονο να αγοράζει βενζίνη λίγο πριν καεί ζωντανός

Μάνος Πυροβολάκης – «Όπου πηγαίναμε μας απέρριπταν»