in

LoveLove CuteCute

Μενούνος – Αντεργκάρο. Υποδέχτηκαν το μωρό τους. Οι πρώτες φωτογραφίες

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Όπως αποκαλύπτουν στο US Magazine, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της ζουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους, με το κοριτσάκι τους, το οποίο ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου και θα πάρει τα ελληνικά ονόματα Αθηνά – Αλεξάνδρα.

Η Μαρία Μενούνος, ο Κέβιν Αντεργκάρο και το μωρό τους φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού και μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κέβεν κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν, “Ω, Θεέ μου.” Ήταν απλώς σκέτη χαρά» εξομολογείται η Μαρία Μενούνος και προσθέτει για το πώς είναι να είναι μαμά:

«Καλύτερα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι ευφορία. Για τόσο καιρό, ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Θα πήγαινα σε παιδικά πάρτι γενεθλίων και θα ήμουν λίγο λυπημένος γιατί ήθελα τη δική μου οικογένεια. Και τώρα νιώθω τόσο προσγειωμένος, σαν να ξέρω επιτέλους πού ανήκω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Έχω γνωρίσει την Μαρία Μενούνος και έχω κουβεντιάσει μαζί της. Είναι υπέροχο πλάσμα.
    Φιλική, ευγενική, πανέξυπνη, ακομπλεξάριστη, καλόψυχη. Πολύ καλό παιδί. Και μια κουκλάρα.
    Από κοντά είναι πολύ ομορφότερη. Μια καλλονή.

Τζίνα Ντρούλις – Ανακοπή καρδιάς για τη δημοσιογράφο – Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη

Η νέα ανακοίνωση της πυροσβεστικής – «Αναμένεται η άφιξη δύο αεροσκαφών από το Ισραήλ»